Vraag gratis 3 offertes aan
bij de beste ICT-bedrijven

Zakelijk

Bespaar op je ICT-kosten
Ontvang maximaal 3 offertes

Particulier

Voor al je computerproblemen een expert in de buurt
Binnen 24 uur geholpen

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Gratis - Vrijblijvend

Op zoek naar een ICT-bedrijf gespecialiseerd in Onderwijs?

Wijs gebruik van ICT in het onderwijs

De wereld van het onderwijs is continu in beweging. De wetgeving verandert, de laatste ontwikkelingen vragen om beleidsaanpassingen en praktische oplossingen. Leerkrachten, docenten, ouders, leerlingen, studenten en administratie eisen een goede ICT-ondersteuning en aanvulling. Iedere zelfrespecterende onderwijsinstelling heeft een website waar ouders, leerlingen en studenten informatie kunnen vinden en uitwisselen. De administratie werkt met handige computerprogramma’s en communicatie met ouders en leerlingen gebeurt veelal digitaal. Verder is het ICT-gebruik divers: een kleine basisschool gebruikt ICT voor haar digibord en vult het lesmateriaal aan via een specialistische portal, terwijl in het middelbaar en hoger onderwijs studenten vaak zelf aan de slag gaan op de computer om de juiste informatie op te sporen, te oefenen en te reproduceren. De iPad-scholen van Maurice De Hond zijn dan misschien nog geen onverdeeld succes, maar ook tablets zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Door educatieve spelletjes vinden leerlingen op een leuke manier hun weg door woordjeslijsten en tafels. Ze kunnen hun kennis en vaardigheden verbeteren door op hun eigen niveau te oefenen. Leerkrachten / docenten hebben goed zicht op de struikelblokken en kunnen met maatwerk inspelen op individuele behoeften. Het onderwijs verandert razendsnel en ICT speelt daarin een belangrijke rol.

Wifi als randvoorwaarde voor modern onderwijs

Op educatieve instellingen is een professioneel wifi netwerk noodzakelijk. Leerlingen en studenten werken met hun laptop of tablet in een digitale leeromgeving, docenten maken hun lessen interactief door bijvoorbeeld quizzen waar leerlingen / studenten met een tablet of smartphone aan mee kunnen doen en ook de administratie wordt elektronisch gedaan. Alles gaat tegenwoordig op de computer: de roosters worden gemaakt en gedeeld, de financiën geregistreerd en geregeld, ziekteverzuim en andere basisinformatie geregistreerd en voortgang wordt bijgehouden in het leerlingvolgsysteem. Met de invoering van het onderwijsnummer zijn leerlingen in hun gehele schoolloopbaan te volgen en worden de tellingen digitaal aangeleverd bij DUO. De leerling / student gegevens in een leerlingvolgsysteem zijn privacygevoelige informatie die onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vallen. Dit betekent dat de onderwijsinstelling hier zorgvuldig mee moet omgaan en moet zorgen voor adequate beveiliging. Het is dan ook belangrijk om een betrouwbaar ICT-bedrijf te hebben die zorgt voor een passende inrichting en beveiliging van de systemen.

En hoe regel je dat?

Je zoekt een ICT-bedrijf die je onderwijsinstelling kan helpen bij het inregelen van de ICT. Maar hoe kies je uit de meer dan 60.000 ICT-bedrijven die Nederland rijk is? Via VindICTMatch.nl kan je in contact komen met een betrouwbare ICT-bedrijven die jou ontzorgen. Op deze matchmakingsite kan je een opdracht plaatsen, waarna je aan specialistische ICT-bedrijven wordt gekoppeld die voldoen aan de zoekcriteria en met de beste klantbeoordelingen. VindICTbedrijf.nl is de makkelijkste weg naar een betrouwbaar ICT-bedrijf in het onderwijs.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl draait het salestraject deels om, de opdrachtgever kan nu zelf gericht zoeken. En dit heeft ons al een mooie lead opgeleverd

Magna Cura Automatisering

  • Patrick Bos
  • Sales Executive

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.