Vraag gratis 3 offertes aan
bij de beste ICT-bedrijven

Zakelijk

Bespaar op je ICT-kosten
Ontvang maximaal 3 offertes

Particulier

Voor al je computerproblemen een expert in de buurt
Binnen 24 uur geholpen

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Gratis - Vrijblijvend

Op zoek naar een ICT-bedrijf gespecialiseerd in Land- en tuinbouw?

Om een goede concurrentiepositie te behouden, is ICT steeds belangrijker in de land- en tuinbouw sector. Er wordt veel met machines gewerkt, maar nog niet zo veel met bedrijfsmanagementsystemen. Met Enterprise Resource Planning (ERP) Software kan de orderverwerking, het voorraadbeheer, de certificeringsprocessen en de productieplanning geautomatiseerd plaatsvinden. ICT kan de land- en tuinbouwbedrijven helpen om kosten te besparen, administratieve lasten te beheersen, goed aan de klantvraag te voldoen en het logistieke proces sneller te laten verlopen. Wanneer de systemen naadloos aansluiten op soepele bedrijfsprocessen, vindt er betere besluitvorming plaats en kunnen de land- en tuinbouwbedrijven groeien en concurreren.

Big data in de land- en tuinbouw sector

Stijgende energieprijzen maar ook milieu eisen dwingen de land -en tuinbouwsector om zuinig met energie om te gaan. Land- en tuinbouwbedrijven kunnen efficiënter gebruik maken van grond en grondstoffen door productieinformatie te vergaren en koppelen, de zogenaamde ‘Big Data’. Maar met Big Data kan bijvoorbeeld ook het slagingspercentage van het productieproces worden voorspeld en leveringen aan klanten gegarandeerd. Hiervoor is kwalitatief goede bedrijfsinformatie cruciaal, zodat land- en tuinbouwbedrijven hun processen kunnen inrichten en aanpassen aan de klantwensen.

Van groei naar bloei, van innovatie naar distributie

Binnen de land- en tuinbouw sector wordt op steeds grotere schaal geproduceerd. Door bijvoorbeeld chips in producten te plaatsen, kan een bedrijf de life cycle en het logistieke proces van zijn producten volgen en optimaliseren. Met een real time webshop presenteert het land- of tuinbouwbedrijf zijn producten aan zijn klant, die hier direct uit kan kiezen. Aan de achterkant van deze digitale marktplaats kan het voorraadbeheer en de distributie hieraan gekoppeld worden. Zo speelt ICT ook binnen de land- en tuinbouw sector een belangrijke rol.

Backup in de Cloud

Met deze groeiende afhankelijkheid van data, is het noodzakelijk om een Backup te hebben zodat er geen bedrijfskritische data verloren gaan wanneer zich een calamiteit voordoet. Bij brand, overstroming, inbraak of andere calamiteit is de bedrijfscontinuïteit zeker gesteld met een goede Backup-procedure. Waar vroeger de Backup veelal lokaal werd gedaan, kiezen veel bedrijven tegenwoordig voor een online back-up in ‘the Cloud’, welke via een internetverbinding bereikt kan worden.

En hoe regel je dat?

Je zoekt een ICT-bedrijf dat kan helpen bij het inregelen en beheren van de ICT binnen je land- of tuinbouwbedrijf. Maar hoe kies je uit de meer dan 60.000 ICT-bedrijven die Nederland rijk is? Via VindICTbedrijf.nl kan je in contact komen met betrouwbare ICT-bedrijven die je ontzorgen. Op deze matchmakingsite kan je een opdracht plaatsen, waarna je aan specialistische ICT-bedrijven wordt gekoppeld die voldoen aan de zoekcriteria en met de beste klantbeoordelingen. VindICTbedrijf.nl is de makkelijkste weg naar een betrouwbaar ICT-bedrijf voor de land- en tuinbouw.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Met behulp van VindICTbedrijf.nl zijn we snel en makkelijk in contact gekomen met meerdere ICT-bedrijven

OutdoorXL

  • Sjors Rijkee
  • Webdeveloper

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.