Cybercriminelen hebben het op jouw bedrijf gemunt

Door VindICTbedrijf.nl - Geplaatst op 20 februari 2017
Cybercriminelen hebben het op jouw bedrijf gemunt.

Misschien lap je alle berichten over cybercriminaliteit aan je laars omdat je denkt dat het jouw bedrijf bespaart zal blijven. Wij hebben nieuws voor je. Cybercriminelen hebben het ook op jouw bedrijf gemunt.

Samen met het nieuwe jaar verschijnen ook heel wat rapporten over het Threat Landscape. Sommige onderzoekers orakelen wezenlijke doemscenario’s, anderen focussen dan weer op de harde feiten. Hoe dan ook blijft de hamvraag: ben jij klaar voor de ingrijpende wijzigingen in het Threat-Landscape? We benoemen de voornaamste bedreigingen en leggen uit hoe je jezelf en jouw bedrijf kan beschermen tegen deze kapers en cybercriminelen.

Er zijn kapers op de kust

Ransomware, een chantagemiddel waarbij cybercriminelen geld vragen voor het vrijgeven van jouw bestanden, gaat in 2017 verder ‘boomen‘. Aangezien steeds meer apparaten met het internet worden verbonden, is het niet geheel onlogisch dat cybercriminelen steeds inventiever worden. Zo toonden onderzoekers bijvoorbeeld aan dat het mogelijk is om zelfs een thermostaat te ‘gijzelen’. Het gebruik van Ransomware is intussen een miljoenen business geworden en dus staat het vast dat cybercriminelen niet snel het krijt zullen ruimen. Zorg ervoor dat je steeds up-to-date blijft op vlak van Digital Security, timmer ‘gaten’ naar de buitenwereld dicht en maak voldoende back-ups. Geen idee hoe je dat moet doen? Ga op zoek naar een geschikt ICT-bedrijf met kennis van Security.

De kust is (niet) veilig

Cybercriminaliteit wordt steeds gebruikelijker. Cybercriminelen willen je niet alleen chanteren, maar soms willen ze ook gewoon gevoelige informatie verzamelen (en doorverkopen). Zorg ervoor dat ook jouw gegevens niet tussen wal en schip geraken. Zeker grote bedrijven met een aanzienlijk marktaandeel moeten voortdurend opletten voor datalekken, al was het maar om hun klantgegevens optimaal te beschermen. Het dichttimmeren van informaticasystemen is ook hier geen sinecure. Ga in zee met een ICT-bedrijf en mis de boot niet.

2017: een jaar in behouden haven?

Uiteraard moeten we niet alleen huiveren, 2017 brengt waarschijnlijk ook heel wat vooruitgang met zich mee. Op vlak van cyberveiligheid zijn onderzoekers dan ook heel optimistisch: ze verwachten nieuwe doorbraken op vlak van endpoint security en toegenomen inspanningen van service providers. Ook playbook modellen worden volgens hen veel belangrijker. Het wordt steeds belangrijker dat je als organisatie op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op vlak van cyber security. Als de kust niet veilig is, kies dan voor een behouden haven.

ICT-security ook voor u belangrijk?

Benieuwd hoe ‘safe’ uw organisatie is tegen de aanwassende onheil van cybercriminelen? Is een digitaal security-plan wenselijk? Via VindICTbedrijf kom je in een oogwenk in contact met ICT-bedrijven gespecialiseerd in de bestrijding van cybercriminaliteit. Plaats vandaag nog een gratis en vrijblijvende opdracht op vindICTbedrijf, kies, vergelijk en zorg ervoor dat Cybercriminelen bij jouw organisatie niets kunnen halen.

Terug naar overzicht

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Met behulp van VindICTbedrijf.nl zijn we snel en makkelijk in contact gekomen met meerdere ICT-bedrijven

OutdoorXL

  • Sjors Rijkee
  • Webdeveloper

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
669
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten