Vraag gratis 3 offertes aan
bij ICT-bedrijven in uw regio

1

Vind een ICT-bedrijf voor jouw ICT-vraagstuk.

Vul de postcode van jouw organisatie in en geef aan onder welke categorie jouw ICT-vraagstuk valt. Weet je niet zeker onder welke categorie jouw vraagstuk valt? Geen paniek, zodra wij de opdracht binnen krijgen checken we altijd even of het duidelijk is en nemen we eventueel contact met je op ter verduidelijking. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen, zodat we je direct kunnen assisteren.

ICT-vraagstuk
2

Kies en vergelijk de beste ICT-bedrijven.

Er zijn ruim 400 ICT-bedrijven uit alle regio’s en branches bij ons aangesloten. Op basis van de ingevoerde gegevens wordt een shortlist van ICT-bedrijven getoond. Met onze slimme filters kun je nog specifieker zoeken naar een voor jou geschikt ICT-bedrijf. Bekijk de profielen van de geselecteerde ICT-bedrijven en kies drie ICT-bedrijven die contact op mogen nemen voor het maken van een afspraak.

Vergelijk ICT-bedrijven
3

Vraag eenvoudig gratis en vrijblijvende offertes aan.

Plaats vrijblijvend je ICT-opdracht. Van het verlengen van software licenties tot een complete migratie naar de Cloud en van kleine tot grote ICT-opdrachten; alle opdrachten zijn welkom! Na het plaatsen van je ICT-opdracht zorgen wij ervoor dat de ICT-bedrijven binnen 48 uur contact met je opnemen. Vervolgens maak je een kennismakingsafspraak of ontvang je zelfs direct een offerte. Beloon het ICT-bedrijf met een review, uiteraard nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Plaats je ICT-opdracht
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
669
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten