Maak een profiel aan als ICT-bedrijf en ontvang
warme leads

Het hebben van een profiel is gratis
Voor grote en kleine ICT-bedrijven
Kosten efficiënt warme leads ontvangen
Online zichtbaarheid door marketing
activiteiten VindICTbedrijf.nl

Eenvoudig nieuwe klanten met VindICTbedrijf.nl

We weten hoe moeilijk het is om aan nieuwe klanten te komen. Belcampagnes, netwerkbijeenkomsten, beurzen, via-via en overige acquisitie: we hebben het allemaal zelf gedaan. Het kost veel tijd en geld, het levert te weinig op en het gaat gepaard met de nodige irritatie. Dat durven wij hier rustig te stellen.

Vrijwel ieder bedrijf in Nederland maakt gebruik van ICT. En hierbij is ondersteuning nodig. Dit kan zijn voor de aanschaf van hardware tot en met het vervangen van een complete ICT-infrastructuur. Hoe zorg jij er nu voor dat die organisaties met een ICT-behoefte naar jou toekomen?

Wij helpen je bij het vinden van nieuwe klanten.

Of beter gezegd, wij laten klanten jouw ICT-bedrijf vinden. Niet meer koud bellen, maar pas bellen naar een potentiële klant als je weet dat er een serieuze ICT-behoefte is. Je hoeft alleen nog maar een afspraak te maken, want het in kaart brengen van zijn behoefte hebben wij ook al voor je gedaan. Je leest het goed, er is een serieuze ICT-behoefte. Geen call center medewerker die er een afspraak doorheen probeert te duwen.

Een partnerprofiel op VindICTbedrijf.

Natuurlijk hebben jullie vast een hele mooie website. Maar zorg maar eens dat je gevonden wordt. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg voor een opdrachtgever. Nederland telt meer dan 60 duizend ICT-bedrijven. Daar komt ook nog eens bij dat de gemiddelde website van een ICT-bedrijf niet echt onderscheidend is. 

Met VindICTbedrijf willen we eindgebruikers en ICT-bedrijven helpen elkaar gemakkelijk en snel te vinden.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
675
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten