Zoek (een ICT-bedrijf) en gij zult vinden

Door VindICTbedrijf.nl - Geplaatst op 22 februari 2017
Zoek (een ICT-bedrijf) en gij zult vinden

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is vandaag de dag niet meer weg te denken in een bedrijf of instelling. Door de elkaar snel opvolgende veranderingen wordt het steeds lastiger om ICT geheel zelf uit te voeren. Migreer je wel of niet naar de Cloud, en zo ja hoe doe je dat? Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen er dan ook voor om ICT geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Waar de vraag toeneemt, geldt hetzelfde voor het aanbod. Er komen steeds meer ICT-bedrijven op de markt. Dat is gunstig voor bedrijven, want er is keuze volop. Echter, hoe vind je het juiste ICT-bedrijf? Wie biedt wat jouw bedrijf nodig heeft, wie voldoet er aan jouw kwaliteitseisen? In dit artikel gaan we nader in op de vraag: Hoe kunnen bedrijven een geschikte ICT-bedrijf vinden? Zoek een (ICT-bedrijf) en gij zult vinden.

Wat heb je nodig?

Wanneer je op zoek gaat naar een ICT-bedrijf, moet je je eerst afvragen, wat jouw bedrijf precies nodig heeft? Ben je op zoek naar een bedrijf die je hele ICT-omgeving permanent onderhoudt (ICT-beheer)? Of heb je behoefte aan een ICT-bedrijf die een specifiek onderdeel, zoals bijvoorbeeld de Security, voor zijn rekening neemt. Misschien gaat het juist om een eenmalige opdracht omdat je met een tijdelijk probleem zit dat moet worden opgelost met de inhuur van tijdelijk personeel. Of zoek je naar een ICT-bedrijf dat voor jou organisatie een compleet ‘Disaster Recovery Plan’ opstelt en de daarbij de beschikbaarheid van de ICT-infrastructuur ook daadwerkelijk optimaliseert. Wanneer je de analyse hebt gemaakt en precies weet wat je nodig hebt en waarom, dan is het tijd om op zoek te gaan naar het juiste ICT-bedrijf. Eigenlijk heb je al een ICT-bedrijf nodig om een dergelijke analyse te maken.

Hoe vind je het juiste ICT-bedrijf?

Een goede manier om een geschikte, kwalitatief goede en betrouwbaar ICT-bedrijf te vinden, is om informatie in te winnen bij andere bedrijven of instellingen waarvan je weet dat ze ICT-diensten hebben uitbesteed. Hoe bevalt de samenwerking, wat zijn de plus- en minpunten? Maken zij gebruik van bepaalde diensten waarnaar jij ook op zoek bent? En hoe werkt het uitbesteden van ICT in de praktijk? Daarnaast zul je moeten onderzoeken welke ICT-dienstverleners het meest geschikt is voor jouw branche.

Maak gebruik van VindICTbedrijf.nl

Een stap die daarom zeker niet mag ontbreken tijdens je zoektocht naar een ICT-bedrijf is om gebruik te maken van de zoekmogelijkheid op VindICTbedrijf.nl. Hier brengen we ICT-bedrijven en bedrijven die daar naar op zijn en met een ICT-vraagstuk zitten, bij elkaar. Via een handige tool, kun je vrijblijvend een opdracht plaatsen. Je vult je postcode in, de categorie in waar jouw vraagstuk onder valt en binnen 48 uur nemen drie ICT-bedrijven die jij geselecteerd hebt contact op voor het maken van een afspraak of leveren direct een offerte.

Alle ICT-vraagstukken kunnen worden geplaatst, van Backup, Hardware, Software tot en met VoIP, Virtualisatie en Storage alle grote en kleine opdrachten kunnen worden gratis en vrijblijvend worden geplaatst.

 

Terug naar overzicht

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl is een mooie tool voor onze sales om in contact te komen met potentiële klanten.

Aumatics B.V.

  • Ed van Puffelen
  • Directeur

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
665
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten