Vraag gratis 3 offertes aan
bij de beste ICT-bedrijven

Zakelijk

Bespaar op je ICT-kosten
Ontvang maximaal 3 offertes

Particulier

Voor al je computerproblemen een expert in de buurt
Binnen 24 uur geholpen

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Gratis - Vrijblijvend

Het gaat weer wat beter met de economie en (zorg)instellingen in Nederland hebben weer wat ruimte om te investeren. Gelukkig gebeurd dit ook weer. Waar instellingen de afgelopen jaren ervoor kozen om ICT-projecten uit te stellen kiest men nu voor actie. Voor een zorginstelling kan dit betekenen dat de onpremise ICT-infrastructuur nu maar echt eens naar een datacenter moet. Best een lastige beslissing allereerst omdat het behoorlijk wat voet in de aarde kan hebben en omdat het gewoon een gigantische investering kan worden. Binnen een branche waar budgetten onder druk staan moet er daarom kritisch gekeken worden naar de oplossing en de hiermee gepaarde kosten ervan.

Dit betekent dat er eerst duidelijk in kaart gebracht moet worden wat er allemaal moet gebeuren. Het zou best zo kunnen zijn dat ervoor het inventariseren van de wensen en behoeftes al een ICT-bedrijf in de hand genomen dient te worden. Veelal zie je dat het bedrijf die deze inventarisatie mag doen een goede kans maakt om de adviezen die voortvloeien uit de inventarisatie uit mag voeren.

Genoeg reden voor iedere zorginstelling in Nederland een gedegen leveranciers selectie te maken. Om vervolgens snel en eenvoudig offertes op het gebied van ICT te kunnen vergelijken.

Ben jij binnen jou zorg instelling verantwoordelijk voor een goed werkende ICT? Dan biedt VindICTbedrijf uitkomst.

Bedrijfspolicy: minimaal drie offertes

Bijna bij iedere organisatie in Nederland is het bedrijfspolicy dat er minimaal drie offertes aangevraagd moeten worden voordat men overgaat tot aanschaf. Binnen de zorg waar budgetten onder druk staan en waar bezuinigingen meer regelmaat zijn dan uitzondering is dit niet anders. Toch zijn wij ervan overtuigd dat men nog kritischer kan zijn. Uiteindelijk levert dit geld op wat voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Appels met peren vergelijken

Dat de prijs goed moet zijn is belangrijk. Maar het gaat er ook om dat je een goed werkende ICT-omgeving hebt. Een goed Backup- en Uitwijk plan is hier een belangrijk onderdeel van. Het elektronisch patiënten dossier (EPD of ECD) wat 24 uur per dag beschikbaar dient te zijn, Domotica systemen die moeten werken. Twee voorbeelden van typische zaken die spelen binnen een zorginstelling op het gebied van ICT. Ook twee categorieën waar behoorlijke prijskaartjes aan kunnen zitten.

Om echt een goed vergelijk te kunnen maken qua prijs en oplossing is het zaak dat je minimaal drie offertes hebt waarin nagenoeg hetzelfde aangeboden wordt. 3 offertes van drie ICT-bedrijven met aantoonbare kennis en ervaring binnen de zorgsector. Om appels geen met peren te vergelijken. Vind maar eens snel 3 ICT-bedrijven in Rotterdam met het specialisme Backup en Uitwijk met kennis en ervaring in de zorg. Liefst ook nog drie met een vergelijkbaar productportfolio. Waar ga je beginnen?

Vergelijk en ontvang 3 offertes met VindICTbedrijf

Vindictbedrijf.nl bied uitkomst. Op onze website heb je in ‘no-time’ drie ICT-bedrijven gevonden die met kennis hebben van Backup en Uitwijk, gevestigd zijn in de regio Rotterdam en ervaring hebben in de zorg-sector. Met onze slimme filters kan je zelfs zien van welke merken de ICT-bedrijven ICT-oplossingen verkopen. Handig om appels met appels te vergelijken.

Plaats snel gratis en vrijblijvend je ICT-opdracht en de 3 ICT-bedrijven van je keuze zullen binnen 48 uur contact met je opnemen voor het maken van een afspraak of om direct een offerte aanbieden.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Met behulp van VindICTbedrijf.nl zijn we snel en makkelijk in contact gekomen met meerdere ICT-bedrijven

OutdoorXL

  • Sjors Rijkee
  • Webdeveloper

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.