Vraag gratis 3 offertes aan
bij de beste ICT-bedrijven

Zakelijk

Bespaar op je ICT-kosten
Ontvang maximaal 3 offertes

Particulier

Voor al je computerproblemen een expert in de buurt
Binnen 24 uur geholpen

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Gratis - Vrijblijvend

Backup offertes nodig als zorginstelling in Utrecht?

Het Electronisch Patienten (EPD of ECD), Domotica systemen, Cloud, Security, Digitalisering, Big Data. Zomaar even wat ICT gerelateerde zaken die zeer actueel zijn in de Zorg. Sterker nog men moet hier in mee. Het gaat beter met de economie, maar in de zorg sector moet nog steeds bezuinigd worden. Toch staat men met deze trends voor fikse investeringen. Waar instellingen de afgelopen jaren ervoor kozen om ICT-projecten uit te stellen kiest men nu voor actie. Waar budgetten onder druk staan moet er daarom kritisch gekeken worden naar de oplossing en de hiermee gepaarde kosten ervan.

Tijd voor een fikse inventarisatie. Als je als zorg instelling de beschikking hebt over systeembeheerders, kunnen zij dit wellicht uitvoeren. Anders dien je hiervoor ook een ICT-bedrijf te selecteren.

Genoeg reden voor iedere zorginstelling in Utrecht een gedegen leveranciers selectie te maken. Om vervolgens snel en eenvoudig offertes op het gebied van ICT te kunnen vergelijken.

Ben jij binnen jou zorg instelling verantwoordelijk voor een goed werkende ICT? Dan biedt VindICTbedrijf uitkomst.

Bedrijfsbeleid: minimaal drie offertes

Bijna bij iedere organisatie in Nederland is het bedrijfspolicy dat er minimaal drie offertes aangevraagd moeten worden voordat men overgaat tot aanschaf. Binnen de zorg waar budgetten onder druk staan en waar bezuinigingen meer regelmaat zijn dan uitzondering is dit niet anders. Toch zijn wij ervan overtuigd dat men nog kritischer kan zijn. Uiteindelijk levert dit geld op wat voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Eenvoudig, snel en efficient vergelijken

Dat de prijs goed moet zijn is belangrijk. Maar het gaat er ook om dat je een goed werkende ICT-omgeving hebt. Een goed Backup- en Uitwijk plan is hier een belangrijk onderdeel van. Het elektronisch patiënten dossier (EPD of ECD) wat 24 uur per dag beschikbaar dient te zijn, Domotica systemen die moeten werken. Twee voorbeelden van typische zaken die spelen binnen een zorginstelling op het gebied van ICT. Ook twee categorieën waar behoorlijke kosten aan kunnen zitten.

Om een goed vergelijk te  maken qua prijs en oplossing is het zaak dat je minimaal drie offertes hebt waarin nagenoeg hetzelfde aangeboden wordt. 3 offertes van drie ICT-bedrijven met aantoonbare kennis en ervaring binnen de zorgsector. Om appels geen met peren te vergelijken. Vind maar eens snel 3 ICT-bedrijven in Utrecht met het specialisme Backup en Uitwijk met kennis en ervaring in de zorg. Liefst ook nog drie met een vergelijkbaar productportfolio. Waar ga je beginnen?

Bespaar tijd en geld met VindICTbedrijf

Vindictbedrijf.nl bied uitkomst. Op onze website heb je in ‘no-time’ drie ICT-bedrijven gevonden  met kennis hebben van Backup en Uitwijk, gevestigd zijn in de omgeving Utrecht en ervaring hebben in de zorg-sector. Met onze slimme filters kan je zelfs zien van welke merken de ICT-bedrijven ICT-oplossingen verkopen. Handig om goed te kunnen vergelijken.

Plaats snel gratisopdracht en de drie ICT-bedrijven van je keuze zullen binnen 48 uur contact met je opnemen voor het maken van een afspraak of om direct een offerte aanbieden.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl draait het salestraject deels om, de opdrachtgever kan nu zelf gericht zoeken. En dit heeft ons al een mooie lead opgeleverd

Magna Cura Automatisering

  • Patrick Bos
  • Sales Executive

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.