Vraag gratis 3 offertes aan
bij de beste ICT-bedrijven

Zakelijk

Bespaar op je ICT-kosten
Ontvang maximaal 3 offertes

Particulier

Voor al je computerproblemen een expert in de buurt
Binnen 24 uur geholpen

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Gratis - Vrijblijvend

Cloud offertes nodig als instelling in het bank- en verzekeringswezen in Den Haag?

De Cloud. Het is een term die steeds vaker de kop opsteekt als het gaat om het internet, en veel bedrijven maken er reeds gebruik van om data beheren. De toename in investeringen op het gebied van Cloud-gebaseerde oplossingen bij komt kijken zijn daar het bewijs van – en die reputatie ervan zal waarschijnlijk alleen nog maar groeien. De cloud speelt ook in branches zoals het bank- en verzekeringswezen een steeds belangrijkere rol, bijvoorbeeld voor het beheer van klantinformatie ook in Den Haag.

Wat is de Cloud?

De Cloud wordt al door veel mensen gebruikt in de vorm van sociale media, zoals Instagram, Facebook of Pinterest. Op zakelijk vlak kan er echter ook heel wat mee gedaan worden, maar deze stap is veel groter. Advies van een Cloud-specialist voor de overstap naar deze mogelijkheid is dan ook belangrijk voor het bank- en verzekeringswezen.

Op het internet kun je ontelbare aanbieders vinden die gespecialiseerd zijn in het leveren van Cloud-diensten, maar dat aanbod is vaak zo groot dat er meer onduidelijkheid gecreëerd wordt dan er verdwijnt. De zoektocht naar de beste ICT-leverancier is de moeite waard – zeker als het gaat om het beheren van gebruikersgegevens (en hun betaalgegevens) in een bank. Een goede beveiliging is hier van belang, en dat kan een specialist je bieden.

De rol van de Cloud bij het bank- en verzekeringswezen in Den Haag

Het bank- en verzekeringswezen slaan grote hoeveelheden belangrijke data op in verband met klanten en gebruikers. Deze data is erg delicaat en belangrijk: het gaat immers om betalingsgegevens en dergelijke. De Cloud dient als het ware als een virtuele opslagplaats voor die informatie, waardoor deze minder kwetsbaar is voor misbruik van buitenaf. Voor banken en verzekeringen betekent een overstap naar de virtuele database van de Cloud ook dat er heel wat bespaard kan worden.

Maar er kunnen natuurlijk vragen opkomen zoals: waar bevindt de data zich dan precies? En wat gebeurt er bij een storing? Welke garanties zijn er? Dergelijke vragen behoeven een duidelijk antwoord, en beroep doen op een Cloud-specialist is dan ook aangewezen om het beste eruit te halen.

Nederlandse ICT-bedrijven gespecialiseerd in de Cloud

Door de toenemende populariteit van de Cloud, zit ook het aantal bedrijven dat erin is gespecialiseerd in de lift. De overgang naar de Cloud is een complexe opdracht, en vereist dan ook een professionele en doelgerichte aanpak.

Banken en verzekeringsinstellingen kunnen zeker baten bij een transitie naar de Cloud, juist door de grote hoeveelheid data die opgeslagen moet worden. Het beheer van die date wordt alleen maar eenvoudiger dankzij de Cloud. Een in ICT gespecialiseerd bedrijf kan je meer informatie geven over de diverse mogelijkheden, prijzen en types ondersteuningen.

Het beste ICT-bedrijf voor de overstap naar de Cloud

VindICTbedrijf is dé middenpersoon bij de zoektocht naar een ICT-bedrijf dat precies weet hoe de overgang naar de Cloud aangepakt moet worden. Zoeken naar de beste specialist wordt hierdoor heel wat eenvoudiger, waardoor je sneller kan profiteren van de voordelen die de Cloud biedt.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl is een mooie tool voor onze sales om in contact te komen met potentiële klanten.

Aumatics B.V.

  • Ed van Puffelen
  • Directeur

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.