Vraag gratis 3 offertes aan
bij de beste ICT-bedrijven

Zakelijk

Bespaar op je ICT-kosten
Ontvang maximaal 3 offertes

Particulier

Voor al je computerproblemen een expert in de buurt
Binnen 24 uur geholpen

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Gratis - Vrijblijvend

Backup offertes nodig als zorginstelling in Amsterdam?

De crisis is voorbij. Organisaties in de zorg hebben weer wat ruimte om te investeren.  En we zien dat dit ook weer gebeurd, en dan met name op het gebied van ICT. Dit betekent natuurlijk niet dat er niet meer op de kleintjes gelet hoeft te worden. Het is onze ervaring dat juist de organisaties die ook in goede tijden op de kleintjes letten, overleven in mindere tijden.Maar hoe kun je nu snel en eenvoudig offertes op het gebied van ICT vergelijken? En hoe zorg je er nu voor dat je appels met appels aan het vergelijken bent? Nederland telt meer dan 60 duizend ICT-bedrijven met ieder zijn eigen specialismes. Waarbij er per specialisme ook nog eens oplossingen zijn van verschillende merken.Ben jij binnen jou zorg instelling verantwoordelijk voor een goed werkende ICT? Dan biedt VindICTbedrijf uitkomst. Hier vind je eenvoudig een ICT-bedrijf gespecialiseerd in backup regio Amsterdam.

Bedrijfspolicy: minimaal 3 offertes

Bij de meeste organisaties is het een ‘policy’ dat er minimaal 3 offertes aangevraagd moeten worden voordat men overgaat tot aanschaf. Binnen de zorg waar budgetten onder druk staan en waar bezuinigingen meer regelmaat zijn dan uitzondering is dit niet anders. Toch zijn wij ervan overtuigd dat men nog kritischer kan zijn. Uiteindelijk levert dit geld op wat voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Appels met appels vergelijken

Dat de prijs goed moet zijn is een ding. Maar uiteindelijk gaat het er om dat je een goed werkende ICT-omgeving hebt. Een goed Backup- en Uitwijk plan is hier een belangrijk onderdeel van. Het elektronisch patiënten dossier (EPD of ECD) wat 24 uur per dag beschikbaar dient te zijn, Domotica systemen die moeten werken. Twee voorbeelden van typische zaken die spelen binnen een zorginstelling op het gebied van ICT. Ook twee categorieën waar behoorlijke prijskaartjes aan kunnen zitten.

Om echt een goed vergelijk te kunnen maken qua prijs en oplossing is het zaak dat je minimaal drie offertes hebt waarin nagenoeg hetzelfde aangeboden wordt. 3 offertes van drie ICT-bedrijven met aantoonbare kennis en ervaring binnen de zorgsector. Om appels met appels te vergelijken. Vind maar eens snel 3 ICT-bedrijven in Amsterdam met het specialisme Backup en Uitwijk met kennis en ervaring in de zorg. Liefst ook nog drie met een vergelijkbaar productportfolio. Waar ga je beginnen? Hier vind je eenvoudig een ICT-bedrijf gespecialiseerd in backup regio Amsterdam.

Vergelijk en ontvang 3 offertes met VindICTbedrijf

Vindictbedrijf.nl bied uitkomst. Hier vind je in ‘no-time’ een ICT-bedrijf gespecialiseerd in backup regio Amsterdam met ervaring in de zorg-sector. Met de slimme filters kan je zelfs zien van welke merken de ICT-bedrijven ICT-oplossingen verkopen. Zo kun je ICT-bedrijven echt goed vergelijken

Plaats gratis en vrijblijvend je ICT-opdracht en de 3 ICT-bedrijven van je keuze zullen binnen 48 uur contact met je opnemen voor het maken van een afspraak of om direct een offerte aanbieden.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl had ik veel eerder tegen moeten komen, handige tool die Livable BV inmiddels geholpen heeft aan een ICT-bedrijf met wie ik prettig samenwerk.

Livable BV

  • Maurice van Gemerden
  • Co-owner

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.