Vraag gratis 3 offertes aan
bij de beste ICT-bedrijven

Zakelijk

Bespaar op je ICT-kosten
Ontvang maximaal 3 offertes

Particulier

Voor al je computerproblemen een expert in de buurt
Binnen 24 uur geholpen

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Gratis - Vrijblijvend

Op zoek naar een ICT-bedrijf in de regio Friesland?

Ben je op zoek naar een ICT-oplossing en heb je daar hulp bij nodig van een gespecialiseerd ICT-bedrijf in de regio Friesland? Dan zit je hier goed.

Na het invullen van je postcode en de ICT-oplossing waar je naar op zoek bent verschijnt er een lijst met ICT-bedrijven die jou hierbij kunnen helpen. Je kan de gegeven lijst verder verfijnen door onze filters te gebruiken. Als je op zoek bent naar een partner die specifieke kennis heeft van bijvoorbeeld VOIP of Backup kun je dit aangeven. Of misschien werken jullie alleen samen met bedrijven die een ISO-certificering kunnen overleggen. Ook hier kun je op selecteren.

Plaats gratis en vrijblijvend je ICT-opdracht

Plaats vrijblijvend je ICT-opdracht en maximaal drie ICT-bedrijven van jouw keuze nemen binnen 48 uur contact met je op. Om toekomstige opdrachtplaatsers te helpen bij het vinden van een geschikte match horen we graag van je hoe het contact is verlopen. Zo kunnen we onze dienstverlening optimaliseren en ICT-bedrijven helpen bij het verbeteren van hun diensten.

Het eerste succesverhaal is trouwens net geschreven. Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van een organisatie die net als jullie op zoek was naar een ICT-oplossing en een organisatie die haar daarbij kon ondersteunen? Lees dan hier het succesverhaal. Misschien kunnen we in de toekomst wel zo’n zelfde succesverhaal met jullie schrijven.

Vind het geschikte ICT-bedrijf in de regio Friesland

De zoektocht naar de perfecte match kost veel tijd en goed vergelijken was tot nu toe onmogelijk. VindICTbedrijf.nl maakt de ICT-markt transparant en wil ICT-bedrijven aansporen om nog beter te worden in hun dienstverlening.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Met behulp van VindICTbedrijf.nl zijn we snel en makkelijk in contact gekomen met meerdere ICT-bedrijven

OutdoorXL

  • Sjors Rijkee
  • Webdeveloper

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.