Ga op zoek naar een ICT-bedrijf als naar een Thais restaurant

Door VindICTbedrijf.nl - Geplaatst op 10 februari 2017

Als ondernemer ben je vast wel eens slachtoffer van het telefoonterreur, beter bekend als koude acquisitie. Heb je de luxe te beschikken over een competente secretaresse dan zal je er minder last van hebben. We hebben het over de vele belletjes van ICT-leveranciers en ICT-dienstverleners die hun ICT-oplossing willen verkopen. Maar hallo, het is 2017, als bedrijf wil je toch zelf contact opnemen als je behoefte hebt aan een ICT-oplossing?!

“Een restaurant belt jou toch ook niet om te vragen of je komt eten..”

En een klusbedrijf neemt toch ook niet uit zichzelf contact op om te vragen of er nog een dakkapel of nieuwe badkamer geplaatst moet worden. Als we uit eten willen of iets aan ons huis willen doen bieden websites als Iens.nl en Werkspot.nl uitkomst. We kunnen niet zonder eten, drinken en een dak boven ons hoofd. Of ICT ook tot de primaire levensbehoefte behoort laten we even in het midden, maar dat men niet meer zonder kan is een feit. Maar hoe vind je nu een betrouwbaar ICT-bedrijf dat past bij jou organisatie?

Een ICT-oplossing vinden

Waar je als je uit eten wilt gaan doorgaans weet hoe en waarnaar je moet zoeken is dit met ICT een stuk moeilijker. Het is namelijk al heel wat als je weet dat je een ICT-oplossing nodig hebt, of dat je  behoefte hebt aan advies, laat staan dat je weet welke ICT-oplossing je nodig hebt. Het maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf bent. Of je wel of geen ICT-kennis in huis hebt. Nagenoeg ieder bedrijf heeft op een zeker moment behoefte aan ICT-oplossingen. We durven zelfs te beweren dat het succes van een onderneming mede bepaald wordt door de kwaliteit van de aanwezige ICT.

Zelf op zoek naar een ICT-bedrijf

Als ondernemer wil je het liefst bezig zijn met zaken waar je goed in bent. ICT moet daarbij gewoon werken. Wat je precies nodig hebt is moeilijk te bepalen als je niet de exacte kennis hebt.  Je denkt dat het trage internet verholpen kan worden door een snellere internet verbinding, maar het hoeft niet aan je verbinding te liggen. Misschien ligt het aan de configuratie van de router, de bekabeling of is het een screensaver die veel data staat te trekken. Als je een budget hebt om bepaalde processen te verbeteren met behulp van ICT, kan je dan ook van een koude kermis thuis komen als er een offerte onder je neus wordt geschoven. Dit zie je bijvoorbeeld als men interesse heeft in een overstap naar de Cloud. Men denkt drastisch te kunnen besparen, dat is vaak ook wel zo, maar dat zie je niet altijd direct terug. Besparingen zitten hier in andere zaken zoals energieverbruik, ruimte en onderhoud om even wat voorbeelden te noemen.

VindICTbedrijf maakt de ICT-markt transparant en overzichtelijk

Wil je lekker Thais eten, liefst niet te pittig en in de buurt van Zwolle, dan heb je in ‘no time’ 3 Thaise etablissementen gevonden die voldoen aan jouw criteria. Met dezelfde snelheid heb je een betrouwbare vakman gevonden voor je badkamer of dakkapel. VindICTbedrijf.nl bied uitkomst als het gaat om het vinden van een betrouwbaar ICT-bedrijf met dito oplossingen. Filter op locatie, oplossing, ISO, branche, partnersstatus, bedrijfsgrootte en ICT-bedrijven met de beste klantbeoordelingen verschijnen. Bekijk hun profielen selecteer ze en plaats gratis je ICT-opdracht. Binnen 48 uur nemen de drie door jou geselecteerde ICT-bedrijven contact op. Het vinden van een ICT-bedrijf wordt even makkelijk als het vinden van een Thais restaurant. Zo kan je secretaresse zich weer focussen op belangrijkere zaken.

Terug naar overzicht

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Via VindICTbedrijf.nlhebben we een ICT-bedrijf gevonden met wie we aan het voorbereiden zijn op een migratie naar de Cloud.

Flatfield

  • Jeroen Verbeek
  • ICT coordinator

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
669
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten