Over ons

Inspiratie komt vaak op het moment dat je het totaal niet verwacht. Dat ontdekte ook bedenker en oprichter Cassim Leeuwenburgh van VindICTbedrijf.nl toen hij in alle vroegte deelnam aan een netwerkontbijt. Het was 6.00 uur ‘s ochtends en hoewel de bijeenkomst boeiend was, dwaalden zijn gedachten af naar de dag die nog in het verschiet lag. Tot de hoteleigenaar waar de ontbijtsessie gehouden werd, een inmiddels memorabel zinnetje sprak.

“Willen jullie een review achterlaten op Tripadvisor?” Ik dacht meteen: maar dat ís het! “Waarom is dat er niet voor onze branche?”, vraagt Cassim. “Ik merk dagelijks hoe moeilijk het is voor opdrachtgevers om de juiste ICT-partners te vinden.”

Wat we doen

Het aanbod van ICT-bedrijven is groot, maar tegelijkertijd zijn we allemaal op zoek naar specialisten. De juiste match maken was voorheen zoeken naar een speld in een hooiberg. Zelf heeft Cassim meer dan 5 jaar werkervaring in het ICT-landschap, in sales en account management.

“Ik spreek dagelijks alle partijen die werken aan een ICT-infrastructuur. Van opdrachtgevers tot resellers, distributeurs en vendoren. Ik weet als geen ander welke uitdagingen een ICT-project met zich meebrengt. Ik geloof dat VindICTbedrijf.nl veel problemen eenvoudig oplost: het vinden van een goed ICT-bedrijf of een geschikte opdrachtgever is sneller, goedkoper en makkelijker dan ooit.”

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
669
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten