AENC Groep

Alblasserdam
90 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Alblasserdam
  2952AA

 • 90 werknemers

Omschrijving

De AENC Groep houdt zich ruim 20 jaar voornamelijk bezig met zijn specialismen ICT, audiovisueel, software en verlichting. Door kennis en ervaring opgedaan te hebben binnen al deze diverse branches kan AENC u totaaloplossingen bieden die alle aspecten afdekt van uw nieuwe vergaderruimte, klaslokaal, presentatieruimte, kantine of kerkzaal.

Wij hebben diverse kantoren in Nederland, België en Zweden en hebben ruim 80 werknemers in dienst met allemaal hun eigen kwaliteiten die klaar staan om u van dienst te zijn. De pijlers van onze onderneming, waar wij geen concessies op doen, zijn:

Kennis van zaken en producten / Betrouwbaar en eerlijk advies / Uitstekende service en kwaliteit / Klantcentraalbeleid / Automatiseren op basis van continuïteit / Presenteren met passie

Al 20 jaar is de AENC Groep actief in de automatiseringsbranche. Met onze ruime kennis en ervaring geven wij professioneel en betrouwbaar advies en bieden wij een passende oplossing voor al uw ICT-vraagstukken. Wij werken samen met toonaangevende leveranciers en fabrikanten zoals Microsoft, VMware, HP, Citrix en Cisco en zorgen ervoor dat de kennis van onze medewerkers altijd up to date is.

AENC is sterk betrokken bij haar opdrachtgevers en relaties met de focus op flexibiliteit en service. Omdat uw ICT-omgeving het kloppend hart van uw organisatie is, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw automatiseringsinfrastructuur 100% werkt. Een servicedesk, ervaren ICT consultants en op maat gemaakte servicecontracten bieden u deze zekerheid. Breed, betrouwbaar en betrokken!

Als leverancier van totaaloplossingen levert AENC alles op automatiserings- en audiovisueel gebied. AENC richt zich op totaaloplossingen in de vorm van onder andere leslokalen, presentatieruimtes, collegezalen, aula’s, vergaderruimten, kantines en kerkzalen. Eigenlijk elke denkbare ruimte waar beeld, geluid, automatisering en informatievoorziening optimaal op elkaar afgestemd moeten zijn.

Binnen uw bedrijf is het van belang dat alle computergestuurde processen zo veel mogelijk geautomatiseerd worden zodat u uw focus kan leggen op de werkzaamheden die leiden tot betere resultaten. Of het nu gaat om een zorginstelling die meer tijd kan geven aan de patiënten of om detailhandel die meer persoonlijk contact wil onderhouden met de klant.

Bij AENC hebben wij de beschikking over zelfstandig ontwikkelde software die u onder andere kan ontzorgen op het gebied van CRM , narrow casting, room-booking en websites! Omdat wij dit volledig zelfstandig hebben ontwikkeld kunnen wij u een enorme flexibiliteit bieden en het eindproduct op maat afleveren.

AENC is uw partner als het gaat om domotica en lichtregelsystemen. Via onze dochteronderneming LRS Solutions, waarin in LRS staat voor lichtregelsystemen, kunnen wij u lichtoplossingen bieden op het gebied van bijvoorbeeld LED verlichting en biodynamische verlichting.

De werknemers van LRS zijn stuk voor stuk experts op het gebied van verlichting en kunnen u adviseren om de ideale lichtsfeer op de werkvloer, kantine, kantoor en dergelijke te creëren. LRS Solutions levert al jarenlang oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. Indien gewenst denken we al mee vanaf het moment dat de oplossing nog bedacht moet worden. Zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Meedenken en oplossingen aandragen is niet het enige waar LRS Solutions goed in is. We ontzorgen onze klanten. LRS Solutions geeft maatwerk advies, kan het plan volledig uitwerken met Autocad en eventueel programmeren. Zo kunt u zich maximaal concentreren op uw specialiteit!

 

Categorieën
 • Backup en uitwijk
 • Cloud
 • CRM
 • ICT-Beheer
 • Netwerk
 • Security
 • Storage
 • Virtualisatie
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Bouw
 • Chemische industrie
 • Detailhandel/Retail
 • Gezondheids- en welzijnszorg
 • Media/Communicatie
 • Onderwijs
 • Overheid
 • Transport en Logistiek
 • Zakelijke dienstverlening
Partnerstatussen
Score
Planning
10
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Reviews ( 5 reviews)

Jan-Jaap van Duin

Afdelingshoofd ICT
Cedrah

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Cedrah

AENC is een betrouwbare ICT partner van Cedrah. Sterke punten: Duidelijke afspraken die worden nagekomen, opschalen bij calamiteiten gaat zeer flexibel, gedegen kennis van producten en 100 % inzet.

B. Groenendijk

Manager Operations
GMS Digitaliseert

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

GMS Digitaliseert

Onze organisatie werkt al jaren nauw samen met AENC. De gedegen en adviserende rol en het aandragen van solide oplossingen zijn twee belangrijke zaken die wij erg waarderen in onze relatie met AENC.

De IT-specialisten die on-site support verlenen zijn nauw betrokken. Organisaties die op zoek zijn naar een professionele partij, moeten bij AENC zijn.

Martin Molenaar

logistiek medewerker
den Ouden Tanktransport B.V.

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

den Ouden Tanktransport B.V.

Wij ervaren in A&C ICT Solutions een ideale partner die ons adviseert, ondersteunt en ontzorgt in de ICT. Wij zijn een middengroot dienstverlenend bedrijf dat 24/7 bereikbaar dient te zijn. Door een gestage groei hebben we recent onze server moeten vervangen. Dit alles is probleemloos verlopen. Alle werkzaamheden konden doorgaan. We zijn niet uit de lucht geweest. Om dit te realiseren werd het weekend niet gemeden. Dit is wat je nodig hebt.

Yuri Snijders

Controller
Havenschap Moerdijk

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Havenschap Moerdijk

AenC heeft onze kantoor automatisering naar volle tevredenheid geleverd en geinstalleerd. Ook het beheer en onderhoud met helpdesk wordt naar volle tevredenheid verzorgd. Wat ik verder positief vind is dat AenC open staat voor punten die verbetert kunnen worden.

Sebastiaan Kieft

Medewerker IT
M.J. Ooomen Groep

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

M.J. Ooomen Groep

We werken als bedrijf al jaren samen met AenC en hebben de samenwerking altijd als zeer prettig ervaren. De kennis van de medewerkers van AenC is erg breed en wordt altijd up-to-date gehouden.

‘Kan niet’ bestaat niet; er wordt altijd meegedacht in oplossingen en hun advies is goed en eerlijk. We waarderen met name de klantgerichte en pro-actieve houding en voorkomen daarmee problemen. Vanuit AenC wordt daarnaast altijd goed en duidelijk gecommuniceerd.

Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>