Aragorn ICT Dienstverlening

Eindhoven
40 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Eindhoven
  5627AA

 • 40 werknemers

Omschrijving

Aragorn is uw partner voor intelligente ICT-dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf, in de breedste zin van het woord.

Vanuit onze vestigingen in Eindhoven vullen wij de volledige ICT-infrastructuur optimaal voor u in. Of het nu gaat om 25 of om 250 werkplekken; met Aragorn bent u verzekerd van de meest moderne technologische oplossingen op ICT-gebied.

Security
Bij Aragorn zorgen we er graag voor dat uw data optimaal beveiligd is. We bieden dan ook een gedegen advies en een breed scala aan oplossingen op het gebied van beveiliging. Van firewalls en e-mailbeveiliging tot antivirussoftware, de versleuteling van belangrijke bedrijfsinformatie (encryptie) en meer. We hebben diepgaande kennis in huis, die we graag met u delen in een persoonlijk adviesgesprek. Op die manier kunnen we u een oplossing bieden die perfect past bij uw wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Onze oplossingen
Voor elk aspect waar beveiliging nodig is, biedt Aragorn een oplossing. Dat kan beveiliging zijn op het gebied van uw servers, de netwerken waar u gebruik van maakt of de (mobiele) devices van uw medewerkers. U kunt bij ons uiteraard terecht voor één van deze op zichzelf staande oplossingen. In veel gevallen biedt een combinatie van werkplek-, server- en netwerkbeveiliging de beste oplossing voor uw organisatie. Leidend in onze dienstverlening is echter niet onze oplossing, maar u als onze klant. De vraag wat ú nodig heeft op het gebied van beveiliging, staat centraal.

Veilig én werkbaar
Uw essentiële bedrijfsgegevens wilt u uiteraard zo goed mogelijk beveiligen. Maar u wilt ook dat uw data overal beschikbaar is, en dat u er prettig, efficiënt en gemakkelijk mee kunt werken. Aragorn gaat, in samenspraak met u, op zoek naar de beste balans tussen beveiliging en toegankelijkheid van uw data. De juiste informatie beschikbaar voor de juiste personen, dat is daarbij onze doelstelling.

Eenvoud en gebruiksgemak
Aragorn biedt de meest geavanceerde en moderne oplossingen op het gebied van security. We werken dan ook samen met zorgvuldig geselecteerde partners, en mogen ons als enige in Zuid-Nederland Platinum Partner noemen van de vooraanstaande beveiligingssoftware-leverancier Sophos. Maar het feit dat onze oplossingen geavanceerd zijn, betekent niet dat ze ook ingewikkeld zijn in gebruik. Eenvoud en gebruiksgemak staan bij Aragorn en Sophos voorop. Op die manier bieden we u vele mogelijkheden, terwijl we het tegelijkertijd zo simpel mogelijk houden.

Voortdurend in beweging
De manier waarop hackers winst proberen te halen uit belangrijke bedrijfsinformatie, wisselt voortdurend. Bij Aragorn zorgen we ervoor dat onze kennis constant up-to-date blijft, en dat we met onze diensten reactief én proactief inspelen op de ontwikkelingen in de markt.

Workshops security
Speciaal voor ICT-managers en systeembeheerders geeft Aragorn gratis workshops over verschillende deelonderwerpen op het gebied van security, zoals firewall, antivirus, beveiliging van mobiele devices en encryptie. Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf u direct in.

 

Cloud
Met een Private Cloud-oplossing van Aragorn heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsinformatie, waar en wanneer u maar wilt. Op deze pagina vertellen we u graag meer over onze Private Cloud-oplossingen. Maar liever nog gaan we met u om de tafel. Omdat we graag kennis met u maken en omdat we u op die manier het beste van dienst kunnen zijn: met een oplossing die volledig op úw wensen is afgestemd.

All-in oplossing
Private Cloud van Aragorn is een all-in oplossing voor bedrijven met 10 tot 100 werkplekken. Met Private Cloud kunt u overal werken, én heeft u bovendien geen zorgen over zaken als veiligheid, systeembeheer en back-up. Binnen het maandtarief dat u per werkplek betaalt, bieden wij u alle diensten om uw bedrijfsgegevens probleemloos beschikbaar te maken. Transparant en duidelijk, zonder verborgen kosten.

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
Wanneer u Private Cloud voor uw bedrijf overweegt, wilt u de kosten en baten zo goed mogelijk tegen elkaar kunnen afwegen. Bij Aragorn zetten we deze in een persoonlijk adviesgesprek graag voor u op een rij. Uit ervaring weten we dat onze klanten vaak denken dat Private Cloud duurder is dan een oplossing op locatie. Toch is de prijskwaliteit-verhouding vele malen gunstiger. Dat komt onder andere door het feit dat de kwaliteitsnormen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid in onze datacenters aanmerkelijk hoger liggen dan op locatie haalbaar zou zijn.

Meest veilige oplossing
Of het nu gaat om virtuele of fysieke veiligheid: bij Aragorn zijn uw bedrijfsgegevens in goede handen. Onze datacenters zijn er volledig op ingericht om uw data niet alleen te beschermen tegen brand of stroomuitval, maar ook om de hoogst mogelijke beveiliging te bieden tegen (virtuele) diefstal en hacken.

Schaalbaar en flexibel
Groeit uw bedrijf of gaat u juist inkrimpen? Met Private Cloud is dat probleemloos mogelijk, zonder dat u teveel betaalt. Wij passen eenvoudig het aantal werkplekken voor u aan; u betaalt flexibel voor het aantal werkplekken dat u per maand gebruikt.

Altijd up-to-date
Software upgraden of updates draaien: met Private Cloud is het updaten van uw systeem niet meer nodig. Binnen de maandprijs die wij u bieden, vallen alle vernieuwingen. Ook de back-up van uw data op meerdere plekken, behoort tot het Private Cloud-pakket. Wij zorgen er bovendien voor dat updates en back-ups automatisch doorgevoerd worden. Zodat u zich op andere zaken kunt richten.

Laagdrempelig uitstappen
Bij Aragorn hopen we natuurlijk dat u met plezier gebruik blijft maken van onze diensten. Maar mocht u besluiten uw bedrijfsinformatie elders onder te brengen, dan houden wij dit graag zo eenvoudig mogelijk. Anders dan bij sommige andere partijen, blijft uw data bij onze oplossingen van u. Dat wil zeggen dat uw data gewoon beschikbaar is en blijft, ook wanneer u overstapt. Uiteraard verwijderen wij uw data in dat geval van onze servers. Bij Aragorn blijft uw data bovendien in Nederland. Op die manier valt uw bedrijfsinformatie onder de Nederlandse wet en wordt deze nooit beschikbaar voor bijvoorbeeld overheidsorganisaties in andere landen.

 

Online backup
Uw essentiële bedrijfsdata wilt u uiteraard zo goed mogelijk beschermen. Een goede backup is daarbij onmisbaar. Aragorn biedt de beste online backup-oplossingen, als onderdeel van Private Cloud of als afzonderlijke dienst.

Alle zorgen uit handen
Bij Aragorn delen we graag onze kennis met u, zodat u indien gewenst zelf met de backup van uw gegevens aan de slag kunt. Maar uiteraard nemen onze specialisten u ook graag alle zorgen uit handen. We bespreken samen uw wensen en richten uw backup-oplossing vervolgens geheel op maat voor u in. Daarbij is naast een veilige backup ook een snelle restore van uw gegevens van essentieel belang. Aragorn gaat hierin een stap verder dan sommige van onze collega’s. Wij zorgen er na een calamiteit niet alleen voor dat de gegevens direct weer tot uw beschikking komen, maar ook dat u er meteen weer mee aan de slag kunt. Dat behoort standaard tot onze dienstverlening.

Een backup op twee plaatsen
Met Online Backup van Aragorn worden uw gegevens dagelijks volledig automatisch via het internet opgeslagen in ons datacenter. Daarnaast repliceren wij de data naar een tweede datacenter. Zo weet u zeker dat uw kritische bedrijfsgegevens nooit verloren gaan.

Uw gegevens in veilige handen
Bij Aragorn maken we voor de opslag van uw gegevens alleen gebruik van datacenters in Nederland. Dat betekent dat uw bedrijfsinformatie onder de Nederlandse wet valt en nooit beschikbaar wordt voor bijvoorbeeld overheidsorganisaties in andere landen. Uw bedrijfsgegevens worden bovendien versleuteld, en vervolgens opgeslagen in een volledig afgeschermde omgeving. Op die manier biedt Aragorn een optimale veiligheid.

 

Altijd de meest gunstige oplossing
Of u nu veel of weinig data heeft, Aragorn zorgt er graag voor dat u nooit teveel betaalt. Bijvoorbeeld door uw bestanden eerst te ontdubbelen en te comprimeren, zodat we deze zo (kosten)efficiënt mogelijk op kunnen slaan. Ook bij een zeer grote omvang van de bedrijfsgegevens blijft Online Backup van Aragorn gunstig geprijsd. In dat geval berekenen wij onze tarieven niet per gigabyte, maar stellen we deze op een andere manier samen. Zo blijft uw backup-oplossing altijd betaalbaar.

 

Geavanceerd waar het moet, eenvoudig waar het kan
Aragorn maakt gebruik van de meest geavanceerde backup-oplossingen, waarbinnen zeer veel mogelijk is. Zo kunnen wij in samenspraak met u exact bepalen wat er wanneer geback-upt wordt. Ook kunnen we aangeven hoeveel kopieën er bewaard moeten blijven en hoe lang. Tegelijkertijd staat gebruiksgemak bij onze oplossingen voorop. Wanneer wij samen met u de gewenste situatie hebben doorgesproken, richten we de backup-oplossing zo in dat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook wanneer u wél zelf met uw backup aan de slag wilt, kunt u rekenen op een eenvoudige interface en een gebruiksvriendelijk systeem. Geavanceerd waar het nodig is, eenvoudig waar het kan. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie en laat u ontzorgen!

Categorieën
 • Backup en uitwijk
 • Cloud
 • Security
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Chemische industrie
 • Gezondheids- en welzijnszorg
 • Transport en Logistiek
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>