Aumatics B.V.

Den Haag
20 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Den Haag
  2497AA

 • 20 werknemers

Omschrijving

Aumatics is een professionele ICT-dienstverlener die haar klanten op een persoonlijke en vriendelijke manier adviseert en ondersteunt. Aumatics levert, implementeert en beheert innovatieve oplossingen die haar klanten ondersteunen om dagelijks slimmer, sneller en efficiënter samen te kunnen werken.

Wij hanteren een platte, open structuur waarin de betrokkenheid van de medewerkers gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals met elk hun eigen specialisme en aandachtsgebied. Ze weten wat er van ze verwacht wordt en kunnen dit waar maken. Op de werkvloer spelen collegialiteit en humor een belangrijke rol.
Flexibiliteit, betrokkenheid, goede communicatie en een resultaatgerichte instelling zijn kenmerken van onze organisatie en haar medewerkers.

Aumatics streeft naar een persoonlijke en langdurige samenwerking met haar klanten waarbinnen wij hen optimaal willen ondersteunen in deze bijna constant en steeds sneller veranderende wereld.
Wij proberen ons zo goed mogelijk in te leven in de situatie van de klant om deze op een snelle en juiste manier te helpen. Onze adviezen en diensten zijn gestoeld op gedegen kennis en jarenlange ervaring binnen de ICT branche. De uiteindelijke oplossing die Aumatics biedt zal altijd specifiek op de klant-omgeving gericht zijn.

 

 

 

Categorieën
 • Cloud
 • CRM
 • ICT-Beheer
 • Security
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Gezondheids- en welzijnszorg
 • Media/Communicatie
 • Overheid
 • Transport en Logistiek
 • Zakelijke dienstverlening
Partnerstatussen
Score
Planning
10
Service
10
Prijs/kwaliteit
9.6
Reviews ( 5 reviews)

Hans van Dommelen

Directeur
Cloudselling BV

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Cloudselling BV

De wijze waarop Aumatics de migratie van onze werkplekken naar Desktop Online heeft gerealiseerd heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De oplossing zelf is uitstekend en de betrokkenheid van de medewerkers van voorbereiding tot nazorg is van hoog niveau.

Thijs Verhoeven

Eigenaar
WP Masters

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

WP Masters

Aumatics is een zeer hoog gewaardeerde partner van WP Masters. Wij bieden graag, en zonder zorgen, services van Aumatics aan onze klanten aan. De kwaliteit van de diensten is erg goed en de service / reactietijd is een van de snelste en beste in de markt.

Yasir Khokhar

CEO
Connecterra

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Connecterra

Excellent support always from Aumatics. Quick to respond, great follow up.

Sander Kluin

Managing Director
QDelft

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

QDelft

Snelle en flexibele instelling, in combinatie met hoge beschikbaarheid van de infrastructuur waar al onze systemen op draaien, zorgt ervoor dat onze klanten dagelijks gebruik kunnen maken van onze software producten

Graham Allmendinger

Director
DBIS

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

DBIS

We came to Aumatics to migrate our mail environment. The process from beginning to end was incredible. Ed van Puffelen was extremely helpful, keeping me informed of exactly what stage we were at. The transition was done without any problems.

After the migration we have also setup two FTP servers and we’re currently setting up our SharePoint site with Aumatics, which again is going well.

I now feel that my organisations email/FTP and SharePoint is in the hands of REAL EXPERTS. Thanks Ed for all your help and guidance.

Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>