Beerepoot Automatisering B.V.

Hoorn
25 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Hoorn
  1625AA

 • 25 werknemers

Omschrijving

Beerepoot Automatisering B.V.

 

IT beheer & onderhoud

Beerepoot is al meer dan 15 jaar toonaangevend als het gaat om het uitvoeren en beheren van onderhoudswerkzaamheden. Niet voor niets zijn wij marktleider in West-Friesland op dit gebied. Wij onderscheiden ons in het effectief documenteren en beheren van uw IT infrastructuur. Ons doel is een zo hoog mogelijke beschikbaarheid, beveiliging en een prettige gebruikerservaring. Samengevat “continuïteit”.

 

IT consultancy & advies

Onze consultants concentreren zich op het aanbieden van de voor u meest optimale oplossingen op basis van een eerlijk en betrouwbaar advies. Daarin worden doelen, (toekomstige) belangen en kosten vanzelfsprekend zorgvuldig afgewogen. Onze consultants zijn ervaren gecertificeerde IT-professionals, welk u persoonlijk kunnen begeleiden in het maken van de juiste beslissingen. Hard- en software zijn middelen, continuïteit is onze doelstelling.

 

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

 • 24/7 server monitoring
 • 24/7 servicedesk ondersteuning
 • Proactief server beheer
 • Ondersteuning op locatie
 • Managementrapportage
 • Strategisch IT advies
 • Unieke continuïteitsgarantie
 • Kosten gereduceerde oplossingen bieden
 • Duurzaamheid en groeimogelijkheden centraal stellen

Het succes van uw organisatie is voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit, ondersteuning en continuïteit van uw IT-infrastructuur. Bent u benieuwd naar de beheer- en onderhoudsstatus van uw netwerk? Wij bieden u de mogelijkheid voor het opstellen van een onafhankelijke rapportage. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over één van onze diensten, neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar een oplossing welk aansluit bij uw behoefte.

 

Categorieën
 • Backup en uitwijk
 • Cloud
 • Hardware
 • ICT-Beheer
 • Netwerk
 • Security
 • Software licenties
 • Storage
 • Virtualisatie
 • VoIP
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Horeca/Toerisme
 • Media/Communicatie
 • Onderwijs
 • Transport en Logistiek
 • Zakelijke dienstverlening
Partnerstatussen
Score
Planning
9.7
Service
9.7
Prijs/kwaliteit
9.7
Reviews ( 6 reviews)

Elwin van Zanten

Operationeel manager
Van Soelen Communicatie

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Van Soelen Communicatie

‘Onze bedrijfsprocessen kunnen niet optimaal presteren zonder een goede ICT infrastructuur. Voor de verschillende disciplines binnen ons bedrijf, online en offline communicatie oplossingen, leefden er verschillende wensen en eisen. Meerdere gesprekken met de adviseurs van Beerepoot Automatisering waaronder Alex Middelburg, gaven ons goede inzichten in verschillende oplossingen voor onze gehele organisatie.

Na een audit van onze ICT omgeving is er een lange termijn strategie afgestemd omtrent nieuwe hardware, software en het onderhoud daarvan. Na het offertetraject waarin de vele opties en mogelijkheden zijn omschreven, zijn we over gegaan tot de implementatie van een compleet nieuwe server, software en andere randapparatuur. Postief was de nauwkeurige planning en de heldere communicatie. Tijdens het implementatie proces zijn er dan ook meerdere besprekingen geweest om de doelen te behalen en deze te optimaliseren.

Jeroen Verhaar

Systeembeheerder
Bercomex

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Bercomex

De reactiesnelheid van Beerepoot Automatisering bij problemen is groot en de lijnen zijn kort. Dit past zeer goed bij ons.
Wij zijn leverancier van technisch hoogwaardige machines en systemen voor de verwerking van (snij-) bloemen. Vanuit een duidelijke keuze voor innovatie en betrouwbaarheid, werken we nauw samen met klanten en leveranciers om altijd de best passende oplossing te kunnen bieden voor snelle, efficiënte bloemenverwerking met behoud van kwaliteit.

We hebben gekozen voor Beerepoot Automatisering, omdat ze een middelgrote organisatie is en vooral lokaal opereert. ‘’De reactiesnelheid bij problemen is hierdoor groot en de lijnen zijn kort. Dit past zeer goed bij Bercomex’’.

‘’De ontwikkelingen binnen de ICT gaan dermate snel dat het voor een bedrijf als Bercomex niet rendabel is om alles zelf bij te houden. Beerepoot Automatisering zorgt dat we altijd up-to-date zijn zonder dat alle kennis in huis beschikbaar hoeft te zijn.’’

De Nieuwe Liefde

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

De Nieuwe Liefde is onder meer beschikbaar als locatie voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. De Nieuwe Liefde verwelkomt een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van non-profit tot publiek, commercieel tot cultureel. De bezoekers en klanten van de Nieuwe Liefde stellen steeds hogere eisen aan het Wi-Fi netwerk en om deze reden is besloten het verouderde Wi-Fi netwerk volledig door Beerepoot Automatisering te laten vernieuwen. Hierbij is gebruik gemaakt van de professionele apparatuur van het merk Xirrus. Het nieuwe netwerk is ingericht conform de laatst beschikbare technologieën en voorziet alle bezoekers van een stabiele Wi-Fi verbinding.

Met de nieuwe oplossing is De Nieuwe Liefde in staat uitstekend te voldoen aan de groeiende behoefte overal toegang te hebben tot o.a. het internet en sociale media.

Behalve de inmiddels langdurige samenwerking tussen De Nieuwe Liefde en Beerepoot Automatisering is de geboden oplossing doorslaggevend geweest. Door toepassing van een unieke technologie van fabrikant Xirrus is het mogelijk het Wi-Fi netwerk aan te passen naar gelang de behoefte. Dit in combinatie met een financieel aantrekkelijk voorstel is doorslaggevend geweest bij het gunnen van de opdracht.

Patrick de Wit

Projectleider
Gebr. Kok Installatietechniek

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Gebr. Kok Installatietechniek

We hebben voor Beerepoot gekozen, omdat zij ook gevestigd zijn in West-Friesland en daarom dezelfde West-Friese mentaliteit hebben. ‘’Daarnaast hechten wij waarde aan persoonlijk tot zakelijk contact op niveau en zijn de lijnen bij Beerepoot Automatisering kort.

Door de samenwerking beschikken we altijd over de juiste vakkennis op ICT gebied. Verder zorgen zij voor rust door continuïteit te garanderen van onze automatisering.

Omnyacc accountants & belastingadviseurs

Management
Omnyacc accountants & belastingadviseurs

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Omnyacc accountants & belastingadviseurs

Onze band met Beerepoot gaat terug naar 2004. Dit jaar gingen wij de uitgebreide samenwerking aan. In 2005 is bovendien een medewerker van Beerepoot bij onze groter groeiende organisatie in dienst gekomen. Het belang van ICT werd steeds meer onderkend. ‘Downtime’ werkte direct door op onze omzet. Daarom zochten bij een betrouwbare partij waar wij altijd van op aan kunnen. Dit werd Beerepoot!

Beerepoot biedt een hoog serviceniveau. Als er iets nodig is staan ze direct voor ons klaar. Vertrouwen speelt een grote rol in onze samenwerking. Dit vinden wij in hun expertise en service. Andersom werkt dit hopelijk net zo.

Knipping Kozijnen

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

“Doordat wij zelf de West-Friese mentaliteit hebben, verlangen wij dat ook van onze medewerkers en leveranciers. Zeker op automatiseringsgebied vindt je dit niet eenvoudig. Deze mentaliteit gecombineerd met zeer goede vakkennis en snelle service hebben mij overtuigd dat Beerepoot Automatisering onze partner is voor ondersteuning en onderhoud aan ons netwerk.”

Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>