Fastbyte ICT-Solutions

Nieuwegein
14 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Nieuwegein
  3433AA

 • 14 werknemers

Omschrijving

Fastbyte is de specialist in ICT- Infrastructuren voor de zakelijke markt. De focus ligt op het snel, veilig en consistent beschikbaar stellen van applicaties en data met een optimale gebruikerservaring. Wij zoeken daarbij altijd naar de juiste balans tussen innovatieve en beproefde technologie om de doelstellingen te halen voor onze klanten. 

Wij streven naar een structurele en gelijkwaardige relatie met onze klanten en partners waarin eerlijkheid, service en kwaliteit de kernwoorden zijn.

Bij Fastbyte staat de mens centraal zowel binnen onze eigen organisatie als bij de partijen waarmee wij samenwerken.

Categorieën
 • Cloud
 • ICT-Beheer
 • Netwerk
 • Security
 • Storage
 • Virtualisatie
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Chemische industrie
 • Gezondheids- en welzijnszorg
 • Media/Communicatie
 • Onderwijs
 • Overheid
 • Transport en Logistiek
 • Zakelijke dienstverlening
Partnerstatussen
Score
Planning
10
Service
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Reviews ( 4 reviews)

Mike Miedema

Hoofd ICT
Search&Results

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Search&Results

Fastbyte is een partij die niet alleen op aanvraag met oplossingen komt aanzetten maar ook vanuit zichzelf met verbeteringen aan komt zetten. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij bij Search & Results nu beschikken over een zorgeloos, stabiel netwerk. Ook bij de visie van ons bedrijf speelt Fastbyte een essentiele rol in het aangeven wat wel en wat niet wenselijk is op het gebied van automatisering. In het kort is Fastbyte niet een zomaar een supplier maar heeft een plek ingenomen van vaste automatiseringspartner.

Guido Bergman

Algemeen Directeur
Matas Electronics BV

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Matas Electronics BV

Fastbyte heeft Matas Electronics BV wederom voorzien van een compleet nieuwe infrastructuur. Door de enorm grote flexibiliteit en inlevingsvermogen is binnen 1,5 maand een absolute topprestatie geleverd! Door diverse specialisten aan elkaar te koppelen, is de implementatie buitengewoon soepel verlopen en zijn de bouwstenen gelegd voor een langdurige relatie.

Mattijs de Ruijter

Hoofd Automatisering
Bnn

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Bnn

BNN heeft een klein team van medewerkers om de automatisering voor het bedrijf te realiseren. De aard van de werkzaamheden van een omroepbedrijf vraagt een hoge mate van flexibiliteit van haar ICT-ers. Deze hoge mate van flexibiliteit biedt Fastbyte ons ook. Fastbyte heeft dat de afgelopen jaren bewezen.

Chatten, spelletjes spelen, lang niet altijd even veilige downloads uitproberen en porno kijken: bij BNN mogen ze het allemaal. En ook nog in de baas z’n tijd. Voor Nederlands snelst groeiende omroep, met inmiddels meer dan 300.000 leden en met vanaf september opnieuw meer zendtijd, behoort ‘onbezonnen’ internetten gewoon tot de dagelijkse routine. Net als trouwens het juist heel bezonnen, in een betrouwbare en veilig afschermde omgeving produceren, monteren en voor uitzending klaarmaken van radio- en televisieprogramma’s. Tegenstrijdig? “Jazeker”, zegt Mattijs de Ruijter, hoofd automatisering van BNN. “We willen veel dingen heel veilig, we doen andere dingen bewust heel onveilig.” Dat is lastig, vindt De Ruijter. “Het stelt enorme eisen aan onze ICT. Maar onmogelijk? Absoluut niet. Met Fastbyte ICT-solutions (Fastbyte) hebben we wat dat betreft een megaslag kunnen maken.

bellen we ze.""

ICT Manager
Vektis

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Vektis

“Tijdens het hele veranderingstraject ondersteunde Fastbyte, ict-dienstverlener en VDI-specialist, Vektis. Zij hebben ons geholpen bij de conceptontwikkeling en bij de keuze en de configuratie van de hardware. Ook bij de implementatie hebben zij een belangrijke ondersteunende rol gespeeld. Een belangrijk uitgangspunt is dat wij alles zelf willen doen. Fastbyte fungeerde metname als kennisleverancier en heeft nu een rol als derdelijns helpdesk. Al wij er echt niet uitkomen

Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>