Fortezza ICT

Den Haag
20 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Den Haag
  2491AA

 • 20 werknemers

Omschrijving

Wij zijn ISO 9001, 20000 en 27001 gecertificeerd en wij bieden onze diensten vanuit ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse datacenters. Daarmee voldoen we aan hoge kwaliteitseisen. De relatie tussen uw business-strategie en IT-strategie is de leidraad voor onze dienstverlening en vormt de garantie voor uw succes.

We bieden meerdere diensten en producten aan, elk specifiek aangepast op de behoeftes van onze verschillende klanten. Hieronder een kort overzicht van onze diensten / producten;

·         Fortezza Desktop On Demand

Met de Fortezza Desktop on Demand gebruikt u ICT vanuit de veilige en stabiele Fortezza Cloud waarmee u zorgeloos uw ICT-omgeving aansluit op uw behoeften. Zonder omkijken naar techniek, beheer, onderhoud en updates. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. Daarmee logt u in op uw eigen omgeving in de Fortezza Cloud.

De voordelen:

1.   Kostenbesparend – geringe investeringen.
2.   Betrouwbaar – altijd beschikbaar met 1e klas Fortezza support.
3.   Efficiënt – altijd up to date en betalen naar gebruik.
4.   Flexibel – maandelijks aan te passen.
5.   Schaalbaar – van 10 tot 500 werkplekken.
6.   Simpel – ICT volledig uitbesteed.

·         Fortezza Private Cloud diensten (maatwerk)

Onze werkwijze start met een inventarisatie waarna organisatorische en technische uitgangspunten en doelstellingen over en weer helder zijn verwoord. Immers met behulp van de juiste inzet van ICT kunt u het verschil maken in uw markt. Meebewegen met de markt, hoge bedrijfszekerheid en betalen naar gebruik met de cloud diensten van Fortezza ICT.  

·         AFAS Profit Technisch consultancy

Optimaal gebruik kunnen maken van AFAS ERP-software staat of valt met een goed ontworpen infrastructuur. Een netwerk dat niet goed functioneert zorgt ervoor dat de performance van de AFAS software niet optimaal werkt en dat kost op lange termijn veel geld. Als partner van AFAS weten wij de juiste infrastructuur te ontwerpen, leveren, implementeren en te installeren zodat de AFAS ERP-software applicatie optimaal en betrouwbaar functioneert.

 ·       AFAS Profit Technisch Beheer

Na de implementatie van AFAS kan Fortezza ICT tevens het technisch applicatiebeheer volledig uit handen nemen. Hierbij wordt de AFAS omgeving onderhouden en up to date gehouden. Zo beschikt u te allen tijde altijd over een AFAS omgeving, die voorzien is van patches en build updates van AFAS, waarbij ook de koppelingen naar allerlei applicaties ons niet vreemd zijn. Dit resulteert in meer uptime van de AFAS omgeving, waardoor uw bedrijf nog meer rendement uit de AFAS software kan halen.

·         AFAS Profit Private Cloud diensten

Een volledige clouddienst, speciaal ontworpen voor de veeleisende Afas gebruiker.

In deze dienst krijgt u de basis kantoorautomatiserings-functionaliteiten, zoals e-mail, MS office, file opslag, internet en daarbij uw core applicatie AFAS profit met eventuele koppelingen en aanvullende business apps aangeboden op een virtuele werkplek. Zaken als spamfiltering en two factor authenticatie maken de dienst kompleet, veilig en echt werkplek onafhankelijk.  De kracht van de AFAS desktop is gericht op uw applicaties met de daarbij horende functionaliteit.  Het biedt een complete werkplek voor een vast laag bedrag per maand en wordt verzorgd en ondersteund door één partner. Zo kunt u optimaal gebruik maken van AFAS terwijl de rest van uw ICT omgeving ook in dezelfde cloud draait.

Categorieën
 • Cloud
 • Hardware
 • ICT-Beheer
 • Netwerk
 • Storage
 • Virtualisatie
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
ISO Certificaten
 • ISO 9001
 • ITIL Foundation
 • NEN-ISO/IEC 27001
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>