Humanoids

Rotterdam
8 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
  • Stationsplein 45
    Rotterdam
    3013AK

  • 8 werknemers

Omschrijving

Humanoids is een collectief van topontwerpers en -ontwikkelaars
van interactieve producten. De UX-designers en Front-End developers van Humanoids beschikken over de juiste up-to-date kennis en tools om ieder bedrijf van dienst te zijn. Daarbij besteedt Humanoids in het bijzonder aandacht aan het klaarstomen van nieuw talent. Academici worden middels crash courses en traineeships op het niveau gebracht waar de markt om vraagt.

Humanoids werd in 2017 opgericht met een ideaal: meer aansluiting tussen nieuw academisch talent en de arbeidsmarkt. Tijdens een academische opleiding ontbreekt het vaak aan de juiste praktijkervaring, zodat startende developers en designers door bedrijven over het hoofd worden gezien. Humanoids wil ervoor zorgen dat dit talent niet wordt misgelopen, door ze de kans te bieden om zich in de beroepspraktijk te bewijzen.

Middels cutting-edge crash courses van 5 weken, gegeven door
ervaren docenten die zelf in de branche actief zijn, wordt het streng
geselecteerde talent bij Humanoids voorbereid op een traineeship van 12
maanden. Ook kunnen externe (zakelijke) deelnemers de crash courses volgen, om zo bij te blijven met de nieuwste tools en ontwikkelingen. Tijdens het traineeship werken de talenten begeleid voor een van de diverse partners, waaronder eerder ING, KLM of Port of Rotterdam, waarna ze beschikbaar komen voor een dienstverband. Zo krijgen partners de kans om kennis te maken met nieuw talent en deze daarna aan zich te binden.

Voor trainees zijn de crash courses kosteloos te volgen met een kleine stagevergoeding, externe deelnemers betalen een vergoeding. 

Branches
  • Media/Communicatie
  • Onderwijs
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>