ICT-Insight

Eindhoven
8 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
  • Eindhoven
    5652AA

  • 8 werknemers

Omschrijving

ICT Insight laat u altijd zorgeloos werken met uw computer.
Wij geloven dat een computer het gewoon moet doen. Uw computer moet normaal kunnen opstarten en snel werken. Bij voorkeur sneller dan u zelf!

Wie willen wij helpen?
ICT Insight richt zich op het midden- en kleinbedrijf dat altijd moet kunnen rekenen op haar computeromgeving. Deze bedrijven zijn vaak afhankelijk van de computeromgeving. Maar er heerst wel onduidelijkheid over de back-up. Wat gebeurt er bij brand? Daarnaast is het thuiswerken of samenwerken (bestanden delen) niet altijd mogelijk. Tot slot zijn de totale kosten die gepaard gaan met ICT onduidelijk.

Waarom willen wij deze bedrijven helpen?
ICT Insight gelooft dat medewerkers van bedrijven zich moeten kunnen focussen op het helpen van hun klanten. En zich niet bezig moeten houden met updates, computerstoringen of tijd verliezen met de trage computer. De onderneming moet zich kunnen focussen op haar core – business.

Wat willen we bereiken?
ICT Insight streeft er naar om 1.000 bedrijven in de Benelux te helpen met hun ICT inrichting. Door slimme oplossingen kunnen zij zich weer focussen op hun eigen klanten. Hun klanten kunnen zich vervolgens weer focussen op de eigen core business en helpen op die manier weer nieuwe mensen.

Branches
  • Bank- en Verzekeringswezen
  • Gezondheids- en welzijnszorg
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>