Korton Group B.V.

Hoofddorp
70 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Jadelaan 121
  Hoofddorp
  2132 XZ

 • 70 werknemers

Omschrijving

Korton staat voor continuïteit van business 

Cloud diensten en ICT-beheer 
Wij richten ons vooral op bedrijven met meer dan vijftig werkplekken. Onze cloud oplossingen van enterprisekwaliteit maken wij toegankelijk voor middelgrote bedrijven. Voor relaties die nog niet aan een cloud oplossing toe zijn, verzorgen wij het ICT-beheer door middel van managed services. Indien gewenst voeren wij voor hen op enig moment een cloud migratie uit. U bepaalt zelf wanneer u klaar bent voor de cloud. 

Continuïteit gegarandeerd 
Outsourcing van uw ICT aan Korton biedt u zekerheden die zijn neergelegd in een Managed Services Overeenkomst (MSO), ondersteund door een Service Level Agreement (SLA). U bepaalt die zekerheden zelf. Wanneer u kiest voor de hoogste vorm van beschikbaarheid, staan uw data en applicaties in het Cisco Certified TWIN Datacenter van Korton, gerealiseerd met geavanceerde apparatuur en software. Dit datacenter bestaat in feite uit twee gekoppelde datacentra op twee locaties. Bij uitval van één datacenter draaien alle servers en data op de tweede locatie door. Alle netwerkverbindingen zijn dubbel uitgevoerd en end-to-end beveiligd. Onze cloud diensten zijn kwalitatief geborgd door ISO 27001, dé standaard voor certificering van informatiebeveiliging. 

Data security
Uw data security is onze zorg. Met onze managed services zorgen wij ervoor dat uw bedrijfskritische content en applicaties veilig zijn en voor u ook voortdurend beschikbaar. Zowel in de cloud als on premise. Korton staat al decennia lang voor continuïteit van business. Onze ICT-professionals leveren u totaaloplossingen met een duurzaam karakter. 

Development afdeling
Korton heeft ook een eigen software ontwikkelafdeling. Onze ervaren developers werken daar aan de ontwikkeling van nieuwe software oplossingen. Deze hebben een essentiële waarde voor bedrijven en instellingen in de mobiliteitsmarkt en voor bedrijven die te maken hebben met complexe personeelsroostering.

Categorieën
 • Cloud
 • ICT-Beheer
 • Security
 • Software licenties
Branches
 • Chemische industrie
 • Gezondheids- en welzijnszorg
 • Onderwijs
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>