Magna Cura Automatisering B.V.

Ridderkerk
15 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Ridderkerk
  2984AA

 • 15 werknemers

Omschrijving

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten!

De basis voor een goede samenwerking is wederzijds respect en vertrouwen. Hierdoor kunnen kwaliteit en continuïteit worden geleverd die de gezamenlijke belangen dienen.

Magna Cura wil als professionele dienstverlener een op maat gesneden pakket van producten en diensten leveren. Hierbij is Magna Cura alert op veranderingen en behoeften van de klant.

Neem de proef op de som en ervaar het zelf!

 

Categorieën
 • Cloud
 • ICT-Beheer
 • Security
 • Software licenties
 • Storage
 • Virtualisatie
 • VoIP
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Chemische industrie
 • Detailhandel/Retail
 • Gezondheids- en welzijnszorg
 • Transport en Logistiek
 • Zakelijke dienstverlening
Partnerstatussen
Score
Planning
10
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Reviews ( 5 reviews)

Ruud Bode

Hoofd ICT
INSTALLATIETECHNISCH BEDRIJF BELGAS

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

INSTALLATIETECHNISCH BEDRIJF BELGAS

Met de professionele benadering en veel kennis van de medewerkers, ben ik ervan overtuigd dat ons netwerk bij Magna Cura in goede handen is.

Wim Beekenkamp

Directeur
Quintall

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Quintall

De wens was er om een volledige WIFI dekking in het gehele pand te verzorgen, waardoor de medewerkers en gasten gebruik kunnen maken van internet. Om het logistieke proces te optimaliseren is het wenselijk voor de medewerkers om met draadloze (wifi) scanners te werken. Met acht access points en een premium wireless controller heeft Magna Cura een volledige dekking in het magazijn verzorgd. Daarnaast heeft Magna Cura de (Magna VoIP) telefonie bij Quintall verzorgd.

”Wij zijn erg tevreden over de diensten en werkzaamheden van Magna Cura.” ”Wij zullen dan ook Magna Cura aanraden als uw partner op het gebied van een draadloos netwerk en telefonie!’’

Frans Alebregtse

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Magna Cura Automatisering heeft ons voorzien van een draadloos netwerk. Het zwembad inclusief de kantine en verhuurbare ruimten zijn voorzien van Netgear Access Points. De Access Points worden aangestuurd door een Netgear Business Central Wireless Manager, een controller (in de cloud) om alle Access Points te beheren.

Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop Magna Cura in samenwerking met installateur Groenewegen Delft het draadloze netwerk in Zwembad Kerkpolder heeft gerealiseerd. Snel en vakkundig. Het bewijs van de juiste oplossing werd recent geleverd. Ca. 40 notebooks maakten zonder problemen tegelijkertijd gebruik van het draadloze netwerk.”

Denis Zonneveld

Directeur
Dijkshoorn Euromovers

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Dijkshoorn Euromovers

Door de inbreng van Magna Cura hebben wij één
aanspreekpunt voor de gehele automatisering!

Sander van Gool

Owner/ sales director
eReM Elektrotechnici

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

eReM Elektrotechnici

Magna Cura heeft een draadloos netwerk gerealiseerd bij bij eReM!

We hadden een heel eenvoudig wifi-netwerk op de bedrijfslocatie, dat bestond uit twee access points, die toegang verleenden tot het internet. Een van de problemen hiermee was, dat ingelogde gebruikers ook meteen toegang hadden tot het interne netwerk van de organisatie. Voor wat betreft de eigen werknemers was dat niet zo problematisch, maar ook klanten en andere bezoekers die gebruik maakten van de internetverbinding konden zo bij de servers van het bedrijf en dat was niet wenselijk. Daarnaast zagen we het gebruik van smartphones, tablets en laptops van het personeel op het netwerk enorm toenemen. Een gevolg hiervan was dat de zakelijke laptops soms niet meer konden aanmelden op het netwerk, omdat alle adressen al vergeven waren. Het personeel kon door de drukte op het netwerk niet meer goed zijn werkzaamheden uitvoeren, dus daar moest snel een oplossing voor worden gevonden. Ook het bereik van de twee access points was onvoldoende. Personeel dat rondliep door de zes grote productiehallen en de tien kantoorruimtes had last van langzame en slechte verbindingen.

We wilden 100% wifi-toegang voor het hele terrein, geen concessies in snelheid en bereik en een bedrijfsnetwerk dat gescheiden was van het gastennetwerk.

Een geslaagde implementatie, over het resultaat zijn we bijzonder tevreden. We hebben nu overal op het terrein 100% bereik en volledige snelheid. “We hebben twee gescheiden netwerken, één voor de gasten en één voor intern gebruik, dus onze bezoekers kunnen niet meer per ongeluk op onze servers terecht komen. Wij zijn erg blij met het resultaat. IT wordt steeds belangrijker in alles wat we doen en omdat we voortdurend op de computer werken is het belangrijk dat we overal internettoegang hebben. We werken de laatste jaren steeds meer met laptops en nu is het veel eenvoudiger geworden om je laptop even mee te nemen naar de productiehallen.

Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>