Marmac

Drachten
6 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Drachten
  9203AA

 • 6 werknemers

Omschrijving

MarMac Automatisering ziet in 2001 het levenslicht. Eigenaar en directeur Marten Frans Moerman richt het bedrijf op samen met zijn goede vriend Macho Voortman.

Na een korte periode besluit Macho zijn focus te verleggen; Marten Frans richt zich volledig op de ontwikkeling van MarMac Automatisering en het veroveren van de zakelijke markt.

MarMac en PCzeker
MarMac Automatisering groeit snel. In 2002 wordt de kans benut om een bedrijf over te nemen. Met de naam PCzeker gaat hij vanaf dat moment voor particulieren. MarMac Automatisering richt zich puur op de zakelijke markt.

MarMac Groep en Aproxius Internet
De groei in diensten en klanten zet door. In 2003 vindt nog een succesvolle overname plaats. Met Aproxius Internet biedt de ondernemer webhosting en andere internet-gerelateerde diensten aan. Vanaf dat moment vallen alle organisaties onder de naam MarMac Groep.

Slimme Telefonie
In 2003 volgt een nieuwe ontwikkeling: op verzoek van een klant met een klein callcenter start MarMac met het concept Slimme Telefonie. Door innoverende combinaties tussen traditionele telefonie-oplossingen en nieuwe ontwikkelingen, ziet het bedrijf kans zich snel te vestigen als pionier op het gebied van VoIP (Voice over IP: spraak via het internet) gebaseerd op Asterisk.

Loyaal en creatief
Onze creatieve oplossingen hebben door de jaren heen veel tevreden en trouwe klanten opgeleverd. Klanten die de professionaliteit, tomeloze inzet en openheid van MarMac-medewerkers waarderen. Onze ICT’ers waarborgen de hoogwaardige continuïteit en veiligheid, en voelen zich betrokken bij MarMac als werkgever en de klant als opdrachtgever.

In 2013 is de naam aangepast naar MarMac ICT en is de organisatie onderdeel geworden van MarMac Bedrijfsdiensten. Dit is slechts een klein voorbeeld van het uitstekende aanpassingsvermogen aan de wensen van klanten en aan de immer veranderende markt.

2015 is nu al een dynamisch jaar voor MarMac Bedrijfsdiensten. Met ingang van maart zijn de beheeractiviteiten van een branchegenoot uit Marum geïntegreerd. Door deze overname ontstaat er een mooie samenwerking om, naast onze ICT diensten, onze relaties en klanten ook te kunnen ondersteunen met programma’s op maat en koppelingen tussen bijvoorbeeld ERP en boekhoudsystemen zoals King Exact en Snelstart. Deze oplossingen dragen bij aan een efficiëntere bedrijfsomgeving en sluiten naadloos aan op onze ICT Diensten.

Per 1 juli 2015 is Medid Webapplications uit Hilversum onderdeel geworden van MarMac Bedrijfsdiensten, hiermee versterken we onze positie als landelijke ICT dienstverlener en beschikken we over nog meer expertise op het gebied van software ontwikkeling, virtuele oplossingen en hosting van websites en cloud omgevingen. Onze dienstverlening vindt plaats uit de kantoren in Drachten, Goor en Amsterdam.
→ Slimme telefonie
→ Lease Uw Werkplek
→ ICT Zorg
→ ICT Zeker
→ ICT Beheer
→ ICT Retail
Tips en Nieuws, schrijf u nu in!

Bespaar geld en werk efficiënter!

Categorieën
 • Cloud
 • ICT-Beheer
 • Security
 • VoIP
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Detailhandel/Retail
 • Gezondheids- en welzijnszorg
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>