RAM Mobile Data

Utrecht
120 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
  • Utrecht
    3528AA

  • 120 werknemers

Omschrijving

RAM Mobile Data is een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie, netwerkdiensten, track-and-trace rittenregistratie en MobiShare carsharing. We zijn een slagvaardig, klantgericht en persoonlijk bedrijf met een jonge en dynamische cultuur. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en betrokkenheid zijn onze kernwaarden.

Netwerkdiensten
RAM Mobile Data beschikt over kennis en toegang tot diverse draadloze technologieën. RAM beheert zelf het mobiele data netwerk Mobitex in de Benelux, een netwerktechnologie die bewezen heeft zeer goed inzetbaar te zijn voor tijdkritische bedrijfstoepassingen met 99,99% beschikbaarheid. Niet voor niets hebben wij klanten in de taxi markt, maar ook politie, brandweer en ambulances gebruiken ons betrouwbare Mobitex netwerk. Denk aan verschillende diensten zoals Bediening op Afstand Ventilatie (BOA-V), Monitoring op Afstand Bruggen (MOA-B) en netwerktoepassingen voor Pinautomaten en BCT’s (Boardcomputers) van de Taxi’s.

RAM Mobile Data en overige Mobitex-operators wereldwijd zijn verenigd in de Mobitex Operators Association (MOA) ( www.mobitex.org ). Naast het Mobitex netwerk bieden wij ook professionele sims als sim as a service op GPRS netwerken. Sims die beheert gemonitord kunnen worden.

RAM track-and-trace
Met de RAM track-and-trace oplossing, bieden wij een compleet online platform voor rittenregistratie met rapportages op maat en mogelijkheden tot brandstofbesparing, rijgedrag metingen, koppelingen met de back-office en nog veel meer. Eind 2013 hebben wij zelfs voor onze Track-and-trace Fiscaal dienst het keurmerk ritregistratiesystemen ontvangen. Daarnaast is in 2015 het zakelijke mobiliteitsplatform uitgebreid met MobiShare carsharing. In België ligt de focus voor track-and-trace op de Bouw en zijn we onder andere lid van de Confederatie Bouw. We zijn marktleider in de Benelux als het gaat om track-and-trace ritregistratie en fleetmanagement.

Categorieën
  • ICT-Beheer
  • Netwerk
  • Storage
Branches
  • Bank- en Verzekeringswezen
  • Gezondheids- en welzijnszorg
  • Overheid
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>