Timegate N@tworks

Sittard
1 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
  • Sittard
    6132AA

  • 1 werknemers

Omschrijving

Als Zelfstandig Professional is Timegate N@tworks in te huren voor de implementatie en / of het beheer van Microsoft producten.

Timegate N@tworks is inzetbaar voor onder andere:

* Dagelijkse beheer werkzaamheden
* Implementatie werkzaamheden
* Migratie werkzaamheden

Branches
  • Bank- en Verzekeringswezen
  • Zakelijke dienstverlening
Partnerstatussen
Score
Planning
2
Service
2
Prijs/kwaliteit
3
Reviews ( 10 reviews)

Danny Kerkhof

Teamcoach Remote Services
Acknowledge

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Acknowledge

Patrick is een fijne collega om mee te werken en is niet bang voor een uitdaging. Hij staat voor iedereen klaar en is dan ook zeer behulpzaam. We hebben zijn hulp ingeroepen om een stuk slagkracht te bewerkstelligen. In deze zochten we dan ook iemand met brede kennis van ICT (denk aan Microsoft, Citrix, VmWare, XenApp etc.). Hiervoor waren we bij Patrick aan het juiste adres. We wensen hem nog veel succes met verdere uitdaingen en zullen onze wegen zeker nog kruisen.

Inge Ligthart

Vice President BPO Services
Raet

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Raet

Patrick has done a good job at Raet in the migration to Window 7. Parick is efficient, customer friendly en very skilled the execution

Ali Yaşa

Technisch Projectleider
Rijkswaterstaat

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Rijkswaterstaat

We hebben Patrick ingehuurd om tijdens de migratie de werkplekken in te spoelen en nazorg te geven aan de gebruikers. Dit heeft hij met grote toewijding en plezier gedaan. Hij is een professionele ICT consultant en heeft zijn waarde bewezen. Graag werken we in de toekomst weer samen met hem!

Ed Fennis

Project Manager
Raet

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Raet

Patrick heeft Raet op diverse vestigingen ondersteund bij de uitrol van Windows 7. Vanaf dag 1 merk je het ondersteunend vermogen van Patrick. Hij heeft een echte “drive” om de klant te helpen de gewenste doelen vlot en efficiënt te bereiken. Hij doet dat op zeer kundige en vriendelijke wijze. Daarnaast komt hij regelmatig met advies hoe zaken beter kunnen. Vanuit diverse hoeken binnen Raet wordt gevraagd om “Patrick” te sturen als er een “klus” geklaard moet worden. Een mooi compliment die hij zonder meer verdient!

Marco Blonk

IT Consultant
Blonkit

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Blonkit

Ik ben erg blij dat ik mag samenwerken met Patrick bij de Sligro. Patrick is een rustig persoon met een hoop kennis van Microsoft producten. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat de klant zonder zorgen moet kunnen werken. Patrick is iemand die van moeilijke vraagstukken houd. De wilskracht en geduld om tot oplossingen te komen is gigantisch en hij is dan ook een hele goede troubleshooter. Ook nieuwe producten ziet Patrick als een leuke uitdaging en heeft hij gauw onder de knie. Ik ervaar Patrick als fijne collega, die hard werkt en een waardevolle toevoeging is aan ons team

Sef Gruijters

Field Service Represensative
Getronics PinkRoccade

Planning

Service

Prijs/kwaliteit

Getronics PinkRoccade

Ik heb Patrick leren kennen als een ter zake kundige collega en hij weet direct wat er van hem verwacht wordt, als floorwalker nam hij vaak de overige collega’s mee in het te behalen doel. Patrick zegt wat hij doet maar doet ook zeker wat hij zegt, je weet dus precies wat je aan hem hebt.

Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>