WeSquare B.V.

Huizen
15 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
  • Huizen
    1273AA

  • 15 werknemers

Omschrijving

WeSquare is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, webapps, huisstijlen, logo’s en de laatste jaren ook mobile apps.
De ontwikkeling van apps en websites doen we, mocht dit nodig zijn, mede in India aangezien we daar ook een kantoor hebben met ontwikkelaars, testers en htm/css slicers. Dit kantoor is ook in India geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en het personeel staat bij ons op de payroll (dus geen outsourcing). Dit omdat een van onze directeuren jaren in India IT-projecten heeft uitgevoerd.

We ontwikkelen in: .net/c# (We zijn Microsoft Certified), Xamarin, PHP, native apps(java, xcode), Phonegap/html5/jquery en WordPress en gebruiken databases als mySQL, SQLServer, Oracle en PostgresDB.

Daarnaast zijn we Gold Partner van Oracle en werken we nauw met hen samen op het gebied van consultancy, implementatie, ontwikkeling en support m.b.t. hun CRM Software RightNow. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Wij hebben klanten als: Rijkswaterstaat, Belgacom, Independer, BMW, V&D, Hema, Nikon, Illy Cafe, TomTom, Danish Radio etc..

Het maken van websites, apps, huisstijlen, logo’s en brochures hebben we gedaan voor verscheidene klanten in verschillende branches.
Denk aan: Marktplaats(eBay), banken (ING, ABNAMRO), Rijkswaterstaat, Oracle, KLM, BSO’s, thuiszorg, hotels, theelijnen, koffielijnen, artiestenbureau, binnenhuisarchitecten, it-bedrijven, restaurants etc.

Als laatste kunnen we ondersteunen in detachering & outsourcing. 

Categorieën
  • CRM
Branches
  • Bank- en Verzekeringswezen
  • Detailhandel/Retail
  • Overheid
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>