Xifeo

Zaandam
19 werknemers
Planning
Service
Prijs/kwaliteit
Gratis offerte >>
 • Zaandam
  1505AA

 • 19 werknemers

Omschrijving

Het bedrijf Xifeo ICT B.V. voert sinds 2012 opdrachten uit. De oprichter van het bedrijf heeft door zijn kennis en ervaring gezien waartoe een goede ontwikkeling van mensen kan leiden. Door dit op de juiste manier te doen profiteren klanten optimaal van deze kennis en ervaring.

 De ICT markt is de afgelopen 20 jaar enorm veranderd. Waar in de jaren 80 er sprake was van veelal hobbyisten is dit veranderd naar een volwassen sector waarbij resultaten voorop staan. Bedrijven zien ICT als een middel om betere bedrijfsresultaten te behalen en efficiënter te werken. 

Wanneer ICT op de juiste manier binnen de bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd zal deze efficiëntie tot succes leiden. De laatste jaren zijn datacenters en cloud computing in opkomst. Bedrijven richten zich weer meer op hun core business en zien ICT als een belangrijk onderdeel van de totale bedrijfsvoering, maar nemen bedrijven in de arm die hierin gespecialiseerd zijn.
Xifeo ICT B.V. richt zich op de koppelingen tussen de datacenters/cloud omgevingen en de klanten. Dit kan op de infrastructuur zijn, maar ook op het technisch beheer, technisch applicatie beheer en ontwerp/architectuur van dergelijke omgevingen. 

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Want wat hebben de nieuwste ontwikkelingen voor impact binnen bedrijven, wat voor kansen bieden deze ontwikkelingen, welke gevaren dreigen er als nieuwe ontwikkelingen worden geïmplementeerd binnen een bedrijf. Allemaal vragen die soms makkelijk, maar soms ook moeilijk kunnen worden beantwoord. Daarom is het van groot belang om ervaren mensen binnen uw omgeving naar binnen te halen, maar ook om regelmatig een extern bedrijf naar uw omgeving te laten kijken. Xifeo ICT B.V. biedt u deze mogelijkheden.

Categorieën
 • Cloud
 • ICT-Beheer
Branches
 • Bank- en Verzekeringswezen
 • Chemische industrie
 • Detailhandel/Retail
 • Gezondheids- en welzijnszorg
 • Onderwijs
Partnerstatussen
Score
Planning
0
Service
0
Prijs/kwaliteit
0
Reviews ( 0 reviews)
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Ontvang 3 offertes
Gratis en vrijblijvend
Binnen 48 uur contact
Gratis offerte >>