stichting NIWO

Door Jack - Geplaatst op 25 januari 2017

Het eerste contact met DataByte is ontstaan nadat bij de NIWO de systeembeheerder van het jaar 2013 in dienst was (en is) en door DataByte in het zonnetje werd gezet. Na een aantal constructieve gesprekken over een mogelijke samenwerking zijn door de NIWO een aantal diensten naar tevredenheid bij DataByte afgenomen.
Kort samengevat houden deze diensten in: DataByte ont zorgt de NIWO op het gebied van technisch systeembeheer en support.

Daarnaast adviseert DataByte de NIWO op het gebied van technische infrastructuur binnen de NIWO en bij technische voorzieningen die nodig zijn voor de (huidige) implementatie van het InProces. InProces is een product van de firma Brein uit Haaksbergen
Na een constructieve discussie in november 2015 met medewerkers van DataByte is geadviseerd om alle werkplekken te voorzien van desktop computers en Office 2013. De werkplekken zijn hiermee voorbereid om snel een efficiënt met InProces te gaan werken.
Medio december 2015 is aan DataByte opdracht gegeven deze werkplekken te voorzien van nieuwe Dell Optiplex 7010 werkstations en Dell 24” beeldschermen. Ook is Office 2013 op alle werkstation geïnstalleerd.

Voor begin 2016 staan reeds gesprekken gepland om samen met DataByte te inventariseren of en zo ja hoe het huidige serverpark vervangen kan gaan worden, met in acht neming van het afnemen van de geleverde SaaS oplossingen van nieuwe software producten.

Ik kijk zeer tevreden naar de samenwerking in de afgelopen jaren en kijk vol vertrouwen uit naar de huidige en toekomstige samenwerking met DataByte.

Terug naar overzicht

Reacties zijn gesloten.

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Met behulp van VindICTbedrijf.nl zijn we snel en makkelijk in contact gekomen met meerdere ICT-bedrijven

OutdoorXL

  • Sjors Rijkee
  • Webdeveloper

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
675
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten