VIVAT

Door Jack - Geplaatst op 25 januari 2017

In mijn vorige rol als teamleider Werkplek Applicatie Services was er op een bepaald moment behoefte aan enkele ervaren Applicatie Scripters. Omdat ik zelf veel gescript heb wist ik precies wat we zochten en zo kwamen we terecht bij AVANCE, waar veel ex-collega’s werken. De specialisten van AVANCE zijn echte professionals, dus tot op de dag van vandaag maken we gebruik van hun diensten. De meesten zijn al jaren Applicatie Scripter en die kennis en ervaring merk je! Het is plezierig dat de specialisten ‘on site’ komen als je dat wenst. In het verleden hebben wij wel zaken gedaan met dienstverleners die het scriptwerk hadden uitbesteed naar lage lonen landen. Hoewel we daar nooit direct contact mee hadden, was dat voor ons geen succes.
Het persoonlijke contact met AVANCE is erg prettig en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Ik spreek ook altijd met dezelfde personen, dus er is een persoonlijke band ontstaan. Als financiële organisatie moet elke medewerker die wij voor ons laten werken, door ons gescreend zijn. Dat zijn er daarom maar een paar, maar toch is het nooit een probleem geweest om de gewenste Applicatie Scripter in te kunnen zetten. Voor mij blinkt AVANCE uit in professionaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

Terug naar overzicht

Reacties zijn gesloten.

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl had ik veel eerder tegen moeten komen, handige tool die Livable BV inmiddels geholpen heeft aan een ICT-bedrijf met wie ik prettig samenwerk.

Livable BV

  • Maurice van Gemerden
  • Co-owner

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
670
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten