Software ontwikkeling of toch maatwerk? 

Door VindICTbedrijf.nl - Geplaatst op 27 maart 2017
Software ontwikkeling of toch maatwerk? 

Als ondernemer streef je er voortdurend naar om je bedrijf te doen groeien. Het is belangrijk dat goede software je daar bij helpt. Een standaard softwarepakket is meestal niet zo gunstig als je bedrijf volop groeit en ontwikkelt. Je wilt vooral software waarin je verzekerd bent van maatwerk, maar dat ook in staat is om mee te groeien met je bedrijf. Efficiency waarin je volop kunt groeien zonder beperkingen en zo weinig mogelijk kosten. Hoe pak je zoiets slim aan?

Waar vind je goede software voor je bedrijf?

Ben je ontevreden over je huidige software-oplossing omdat je er recent bent achter gekomen dat de software niet naar behoren werkt? Dan geeft dit uiteraard geen fijn gevoel. Je hebt misschien veel geld betaald voor het softwarepakket en het inhuren van dure consultants, maar toch voldoet het niet aan je wensen. Als het jou beperkt in je mogelijkheden om te groeien, ga je op zoek naar een ICT-bedrijf dat jou kan helpen. 

Wat is belangrijk bij je keuze voor maatwerk?

Voordat je kiest voor een ICT-bedrijf is het belangrijk duidelijk te hebben wat je wensen zijn. Software voor bedrijven kun je onderverdelen in een tweetal soorten software: best of breed software en all-in software. Bij best of breed software kies je voor een softwaremodule per bedrijfsonderdeel. Bij all-in software worden er meerdere functionaliteiten in één platform aangeboden. De vraag is daarom wat jij nodig hebt en wat jou op weg helpt. 

ERP: een systeem waarin alles kan

Hoe prettig is het om te werken met software waarmee je eigenlijk alles kunt. ERP kun je ook wel zien als all-in software met ruimte voor zaken zoals CRM, HRM, payroll, voorraadbeheer, projectmanagement en de financiële administratie. Het is maar net waar jij als bedrijf behoefte aan hebt. Als onderneming streef je natuurlijk naar efficiency: zoveel mogelijk bereiken binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Ga daarom op zoek naar een softwareplatform met meer mogelijkheden. 

Vind jouw perfecte match

Zoek je een ICT-bedrijf die jouw onderneming naar een hoger level tilt? Via VindICTbedrijf.nl vind je gratis het beste ICT-bedrijf voor jouw vraagstuk omtrent software. Kies direct een bedrijf dat het beste aan je wensen voldoet door een offerte op te vragen bij 3 ICT bedrijven. Je bespaart tijd en geld door efficiënt te zoeken en bovendien ben je altijd verzekerd van een transparante en overzichtelijke vergelijking. Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze consultants.

Terug naar overzicht

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Met behulp van VindICTbedrijf.nl zijn we snel en makkelijk in contact gekomen met meerdere ICT-bedrijven

OutdoorXL

  • Sjors Rijkee
  • Webdeveloper

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
675
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten