Top-5 ICT ergernissen onder personeel

Door VindICTbedrijf.nl - Geplaatst op 4 februari 2017
Top-5 ICT ergernissen onder personeel

ICT is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse werkzaamheden. Als ICT niet werkt zoals wij willen dat het werkt, kost dat organisaties klauwen met geld. Werken met ICT kan dus ook het bloed onder de nagels vandaan halen bij menigeen medewerkers. Er zijn tal van ICT ergernissen waar medewerkers dagelijks mee te maken hebben. Het zorgt voor een verhoogde bloeddruk, een slecht humeur en uiteindelijk ook minder goede werkprestaties. Wij hebben even de top-5 ergernissen onder personeel op een rij gezet:

Trage computers

Een trage computer maakt iedere werker wanhopig, gefrustreerd en razend. Niet voor niets heeft de trage computer de eretitel toegekend gekregen als grootste ergernis in de ICT.

De problemen beginnen al bij het opstarten van de computer. De computer heeft moeite met opstarten en blijft het liefst doorslapen. Jij niet. Integendeel, het bloed stroomt naar je hoofd en het liefst zie jij de computer van negen hoog naar beneden denderen.

Alleen wees gerust. Trage computers maak je niet sneller door al je haren uit je hoofd te trekken. Vaak zijn er broodnodige updates nodig.

Traag internet

Een andere grote irritatiefactor is traag internet. Deze ergernis lijkt op de ergernis van een trage computer. Echter ligt de oorzaak van dit irritatiepunt ergens anders. Traag internet ligt niet aan de computer, maar zit meestal ergens in het netwerk verscholen of ligt gewoon aan de internetverbinding. Zo zijn er veel problemen met het internet terug te wijzen op een ‘bottleneck’ ergens in het netwerk. Op zo’n moment is het tijd om met een ICT-bedrijf een onwerkbare situatie om te toveren in een prettige werkomgeving met een snelle internetverbinding!

Te kleine beeldschermen

Overzicht behouden tijdens werk is lastig met kleine beeldschermen en daarnaast ARBO technisch niet verantwoord. Het lezen van bestanden wordt bijvoorbeeld een stuk moeilijker. Dit stukje hardware dient bij deze ergernis dan ook vervangen te worden als het hierdoor niet meer mogelijk is normaal te werken.

Lekker thuiswerken…maar niet heus

Herken je dat? Heb je een thuiswerkdag maar moet je allerlei trucs uithalen om bij het netwerk te komen van de zaak. Ondanks dat er behoorlijk geïnvesteerd is in een systeem waarbij je overal vandaan bij je zakelijke omgeving moet kunnen komen. Dan toch maar terugvallen op het heen en weer mailen van documenten naar een privé adres, of gebruik maken van Dropbox of een USB stick. Tja, ook hier zitten security risico’s aan, maar je wilt toch gewoon thuis kunnen werken.

Wachtwoordwijzigingen

Heb je eindelijk je wachtwoord een keer goed in je hoofd geprent, moet je deze weer veranderen. Of je bent er een weekje lekker er tussen uit geweest, dan weet de systeembeheerder al van tevoren dat jij degene bent die je wachtwoord weer vergeet. Die wachtwoordwijzigingen zijn zo vervelend en ergerlijk! Niet alleen voor jou, maar ook voor de systeembeheerder. Gelukkig kan dat anders!

Een einde maken aan ICT ergernissen

Natuurlijk zijn deze ergernissen te verhelpen. Herken je deze zaken en weet je dat er iets moet gebeuren op het gebied van ICT binnen jouw organisatie? Aarzel niet en voeg de daad bij het woord en plaats vandaag nog gratis je ICT-opdracht op VindICTbedrijf.nl en maak een eind aan deze 5 ICT ergernissen.

Terug naar overzicht

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

Met behulp van VindICTbedrijf.nl zijn we snel en makkelijk in contact gekomen met meerdere ICT-bedrijven

OutdoorXL

  • Sjors Rijkee
  • Webdeveloper

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
670
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten