Hoe kan ik een review schrijven over een ICT-bedrijf?

Er kunnen 2 soorten reviews geschreven worden:

  1. Wil je iets schrijven over de samenwerking met een ICT-bedrijf, dan kan dit. Het betreffende ICT-bedrijf kan vanuit het eigen VindICTbedrijf.nl-account per mail een link naar je doorsturen. Met behulp van deze link kan er een review geplaatst worden. Zodra deze geplaatst is en voldoet aan de richtlijnen van een review zullen we deze plaatsen.

Een review biedt waardevolle informatie voor toekomstige opdrachtgevers. Daarbij help je met een positieve review het ICT-bedrijf bij het vinden van nieuwe klanten. ICT-bedrijven worden ‘gerankt’ op basis van scores. De door jullie gegeven reviews tellen mee in de ‘ranking’ van een ICT-bedrijf.

  1. Wil je iets schrijven nadat je via VindICTbedrijf.nl een samenwerking bent aangegaan met een ICT-bedrijf? Dit werkt op een zelfde manier als bij optie 1. Het verschil zit in de waarde die deze review heeft voor het ICT-bedrijf. Dit type review zorgt voor een hogere ranking van het ICT-bedrijf.

Afhankelijk van het type opdracht en geboden oplossing, schrijven we in samenwerking met de opdrachtplaatser en het ICT-bedrijf dat de opdracht uitgevoerd heeft een succesverhaal. Naast goede aandacht voor een ieder zorgt dit ook voor een betere ranking van het ICT-bedrijf.

Terug naar het overzicht

Overige vragen

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
669
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten