Wat zijn de richtlijnen met betrekking tot het schrijven van een review?

Een review dient in ieder geval aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Houd er rekening mee dat de toon in de review netjes en correct dient te zijn. Lasterlijk, vulgair, obsceen of racistisch taalgebruik is niet toegestaan.
  • In de review mogen geen persoonlijke gegevens staan van de vakman en/of de opdrachtgever. Ook het opnemen van links of scripts naar andere pagina’s is niet toegestaan.
  • De review dient te zijn gegeven door de opdrachtgever en dient betrekking te hebben op het ICT-bedrijf die de opdracht (gedeeltelijk) heeft uitgevoerd.
  • De review mag niet smadelijk of lasterlijk zijn. De gebruiker loopt het risico aansprakelijk te worden gesteld voor de schade die hij daarmee berokkent. VindICTbedrijf behoudt zich het recht om dergelijke reviews aan te passen zonder daarbij afbreuk te doen aan de helderheid van het verloop van de klus. VindICTbedrijf kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor reviews die niet voldoen aan de regels en voorwaarden.

Bij het niet naleven van een of meerdere van bovenstaande regels kan VindICTbedrijf zich beroepen op haar algemene voorwaarden. Neem contact met ons op als je misbruik vermoedt.

Terug naar het overzicht

Overige vragen

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
669
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten