Moderniseren IT omgeving en beheren van ICT

ICT-beheer
Barendrecht

We zijn een MKB retailbedrijf, gevestigd in Barendrecht. Over de afgelopen twee jaar hebben we een groeispurt meegemaakt. Onze IT omgeving is altijd in eigen beheer geweest door een zeer gelimiteerd budget. Dat heeft ook geresulteerd in veel houtje-touwtje oplossingen. Door de groei van het bedrijf brengt het beperkte (part-time beheer door mij en zeer sporadisch een oud-collega) onderhoud steeds meer risico’s met zich mee. Met een grote verbouwing van het bedrijfspand in het verschiet, heb ik aangegeven dat het misschien handig zou zijn om het beheer uit handen te geven. Het management is akkoord gegaan om de mogelijkheden te onderzoeken. Vandaar dit bericht. We hebben ongeveer 25 werkstations (thick-client) in ons domein zitten. We hebben drie fysieke servers draaien; een Domein Controller op WS2012(non-r2), een fileserver op WS2012(non-r2) en een virtualisatiehost op ESXI. Op de virtualisatiehost draaien enkele Linux VM’s voor onder andere het back-up pakket (BackupPC), de deployment server (FOG), het wachtwoordbeheer (TeamPass) en nog wat interne web-apps voor development. De DC en de fileserver zijn beide ~5 jaar oud, de vhost is ongeveer ~1.5 jaar oud. Wat we zoeken is een partij die: – meedenkt over de vervanging van onze oude hardware en inrichting voor de situatie na de verbouwing – periodiek beheer uit voert en de situatie in de gaten houdt (monitoring) – onze data veilig stelt (back-up on-site en off-site) – ons compliant krijgt op gebied van softwarelicenties – snel ter plaatse kunnen zijn in een noodgeval Mijn collega en ik zou graag de volledige omgeving overdragen, en het management en de werknemers alle hoofdpijn op gebied van ondersteunende IT besparen.

Heeft u een vergelijkbare
of andere ICT opdracht?

Vraag nu direct dire gratis offertes aan

Reacties zijn gesloten.

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl draait het salestraject deels om, de opdrachtgever kan nu zelf gericht zoeken. En dit heeft ons al een mooie lead opgeleverd

Magna Cura Automatisering

  • Patrick Bos
  • Sales Executive

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
675
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten