De voordelen van Office 365 en alternatieven

Door VindICTbedrijf.nl - Geplaatst op 12 april 2017
De voordelen van Office 365 en alternatieven

De komst van internet heeft veel veranderd, ook op het ondernemersvlak. Werkzaamheden en taken worden efficiënter uitgevoerd wanneer je dat op slimme wijze aanpakt en vormgeeft. Dit bespaart tijd en geld, waardoor ook je winst toeneemt. Wil jij als ondernemer dankbaar gebruikmaken van de mogelijkheden die internet biedt? Er zijn talloze softwareprogramma’s en/of tools beschikbaar die je hierin tegemoet komen. Zo kun je bijvoorbeeld met Office 365 aan de slag.

Wat is Office 365?

Office 365 is een abonnementsservice waardoor je altijd over de meest recente hulpprogramma’s van Microsoft beschikt. Of het nu gaat om Word, PowerPoint of Excel, je kiest voor verzorgde documenten en daardoor geef je heldere presentaties. Het is een online dienst die je niet eerst op een computer hoeft te installeren. Tegen een klein bedrag per maand ervaar je al de voordelen van dit online softwareprogramma. Je beslist zelf hoeveel werkplekken er nodig zijn en je hebt ook nog eens de garantie dat alle software up-to-date is. Hoe fijn is dat!

Welke voordelen levert het jou op?

Deze abonnementsservice van Microsoft levert jou als ondernemer een aantal interessante voordelen op. Wij zetten ze graag voor je uiteen:

  • Je kunt gezamenlijk aan programma’s schrijven, documenten bewerken of ideeën delen
  • Het beheer en onderhoud van de software gebeurt automatisch dankzij Microsoft
  • Je sluit een abonnement af voor een X aantal gebruikers, een forse kostenbesparing!
  • Uitrolmogelijkheden bij de groei van je bedrijf (uitrol naar CRM bijvoorbeeld)
  • Waar je ook bent, je kunt overal werkzaamheden uitvoeren

Alternatieve softwareprogramma’s

Hoewel Office nog steeds marktleider is, zijn er wel alternatieven beschikbaar. Apache Open Office kun je gratis downloaden, maar heeft lang niet zoveel mogelijkheden. Een andere optie is Libre Office. Free Office is de afgeslankte vorm van de commerciële Office, maar is ook zeker interessant om eens te proberen. Tenslotte is er natuurlijk Google Drive. Dit is een wat grotere speler in de markt en bovendien gratis te gebruiken.

ICT partner gezocht? Zet een opdracht uit

ICT partner gezocht om dit verder vorm te geven binnen je bedrijfsnetwerk? Zet eenvoudig een opdracht uit via VindICTbedrijf.nl. Daarmee vraag je 3 gratis offertes op bij verschillende ICT-bedrijven die je helpen deze abonnementsservice online vorm te geven. Je bent altijd verzekerd van een eerlijke en transparante vergelijking en bovendien krijg je binnen 48 uur reactie van een drietal ICT-bedrijven. Plaats direct een opdracht en ontdek zelf welke voordelen dit jouw onderneming oplevert.

Terug naar overzicht

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl had ik veel eerder tegen moeten komen, handige tool die Livable BV inmiddels geholpen heeft aan een ICT-bedrijf met wie ik prettig samenwerk.

Livable BV

  • Maurice van Gemerden
  • Co-owner

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
670
ICT-bedrijven
169
Reviews
9256
Opdrachten