Een VPN service voor veilig internet

Door VindICTbedrijf.nl - Geplaatst op 11 september 2017
Veilig internetten met een VPN service

Voor veilig internet, ook gewoon voor thuis, wordt een VPN service aangeraden. Steevast is één van de grootste vraagtekens die veel mensen hebben bij het gebruik van internet of de computer in het algemeen hoe veilig dat eigenlijk wel is. Je hoort dan ook constant op het nieuws over mensen die de dupe zijn geworden van cybercriminelen: je zou voor minder schrik beginnen krijgen. Gelukkig is er een simpele oplossing voorhanden die elk vraagteken omtrent de veiligheid van het surfen voor je oplost.

Virual Private Network

Misschien heb je er ooit al eens over gehoord: een VPN of ook wel virtual private network. Waar je het zeker van kunt kennen: heel wat onderwijsinstellingen en bedrijven maken er gebruik van. Concreet kan je door in te loggen op de VPN-server aan alle gedeelde bestanden van de onderneming in kwestie. Diezelfde VPN-server is wat ervoor zorgt dat de bestanden versleuteld worden, zodat bijvoorbeeld bedrijfsgeheimen niet gelekt kunnen worden. Waar veel mensen echter niet bij stilstaan is dat een virtual private network ook perfect geschikt is voor persoonlijk gebruik.

Gewoon voor thuis

Wist je dat alles dat je op een wifi-netwerk doet en opzoekt perfect af te luisteren is door derden? Het enige wat ze moeten dien is verbinding hebben met hetzelfde netwerk. Concreet betekent dat dan ook dat je nooit helemaal veilig op het internet zit buitenshuis. De oplossing voor dat probleem is vanzelfsprekend niet om dan maar van het internet weg te blijven. Wie vaak van huis is of voor zijn of haar job verbonden moet blijven kan nu éénmaal niet anders.

Een VPN is dan de perfecte oplossing om een onbetrouwbaar netwerk volledig betrouwbaar te maken voor jou. Je hoeft niet meer te doen dan te verbinden met het netwerk en een verbinding opstellen met de VPN-server. Heb je dat gedaan kunnen malafide figuren onmogelijk nog je doen en laten volgen. Een VPN service voor veilig internet is een must.

Tal van voordelen

Maar is dat alles dan? Moet ik nou echt een VPN-service aanschaffen omdat er een kleine kans is dat onbetrouwbare figuren meekijken vraag je je misschien af. Natuurlijk niet, een Virtual Private Network heeft nog tal van andere voordelen voor je in petto. Zo kan je dankzij de dienst ook surfen op websites die je niet 100% kunt vertrouwen. Ze zullen immers niet jouw IP-adres te zien krijgen, maar wel dat van de VPN-server.
Daarnaast is het ook zo dat je met een dergelijke dienst de landrestricties van heel wat websites kunt omzeilen. Wil je echt graag een filmpje of een serie zien maar kan dat niet in Nederland of België? Dan hoef je niet meer te doen dan even een VPN-verbinding te maken en het lijkt alsof je helemaal niet vanuit de lage landen op het internet zit.

GOOSE VPN: een goedkope en goede VPN service

Veilig op het internet kunnen surfen zonder mensen die meekijken is natuurlijk onbetaalbaar. Maar het is niet omdat die veiligheid onbetaalbaar is dat je er ook daadwerkelijk veel voor zult moeten betalen. Zo is GOOSE VPN niet alleen een provider van een veilige VPN service inclusief een supportsysteem maar ook ontzettend betaalbaar. Voor 2,99 euro per maand kan je al anoniem op het internet surfen en bovendien mag je de eerste maand de dienst gratis uitproberen. Laat je daarbij niet afschrikken door een gebrek aan technische kennis. GOOSE VPN is ontzettend gebruiksvriendelijke en vereist niet meer dan enkele clicks. Klik hier om GOOSE VPN nu 30 dagen gratis uit te proberen.

Terug naar overzicht

Kies je categorie en vul je postcode in om een ICT-bedrijf te vinden

Particulier
Zakelijk
Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking

VindICTbedrijf.nl is een mooie tool voor onze sales om in contact te komen met potentiële klanten.

Aumatics B.V.

  • Ed van Puffelen
  • Directeur

Hoe werkt het?

Kies en vergelijk ICT-bedrijven

Kies en vergelijk

Kies en vergelijk de 3 beste ICT-bedrijven op basis van reviews, specialisaties, partnerstatussen en ISO-certificeringen.

Plaats je ICT-opdracht

Vraag offertes aan

Vraag tot maximaal 3 offertes aan in een paar eenvoudige stappen. Alle grote en kleine ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden.

partners-respond

ICT-bedrijven reageren

Maximaal drie ICT-bedrijven reageren binnen 48 uur na het plaatsen van je ICT-opdracht om een offerte te maken.

Voor grote en kleine organisaties
met een ICT-vraagstuk
Bespaar tijd en geld door
snel en efficiënt te zoeken
Een transparante en
overzichtelijke vergelijking
610
ICT-bedrijven
169
Reviews
6799
Opdrachten